När ett mirakel sker

Ja, det var inte igår. Minns inte senast jag skrevs ett inlägg här, måste ha varit mer än ett år sedan. Varför jag hittade in hör igen har jag ingen aning men nu när jag ändå är här så tänkte jag skriva några rader.

Jag slutade blogga för att det var kaos i mitt huvudet. Jag hade fått en diagnos att det kommer blir svårt för mig att då barn. De beskedet fick mig att vända ut och in på mig själv.  Jag startade en ny blogg, endast för mig för att ha koll och hur vägen till en bebis skulle gå till, om det ens gick. Jag gick på medicin i drygt 9 månader sen gav jag upp. Medicinen fick mig att må ännu sämre och att ingenting hände gjorde mig så ledsen och vi både var väldigt nere och ledsna. Rätt som det var när jag gav upp hände ett mirakel. Vi blev gravida!

Nu ligger jag här i min säng och känner lillkillen i magen röra sig lite. Jag är i vecka 20 och halva tiden har gått. Jag kan inte förstå att detta sker men en sak vet jag och det är att jag är världens lyckligaste. Vår älskade son, vi längtar efter dig! <3