Goodnight sweetheart

Godmorgon! Försov mig igen igen. Tredje dagen nu. Kokar! Hinner inte äta min frukost i lugn och ro. Jag tycker frukosten är den bästa måltiden på dagen. Det är så mysigt! På helgen har jag och Gustav ofta mysfrukost tillsammans. Massa bullar och många olika pålägg. Tända ljus såklart och varandra. Mer kan man inte önska sig en lördagsmorgon.

Nu är jag påväg till jobb. Kommer mig verkligen opepp till jobb idag, och tanken att jag MÅSTE upp till gymmet idag kommer inte göra dagen lättare. Blö!

Fixade klart vår sänggavel igår. Blev så nöjd! Nu är det bara all dekoration och inredning som ska på plats och min Lexington påslakan. Åh vill ha, vill ha!

Sova är så underskattat.

Denna dagen har jag varit flitig. Jag tog mig upp på gymmet trots att jag var dödar än det dödaste liket någonsin. Känner mig jäkligt nöjd med det! Nu ska jag somna till OTH som alla andra kvällar. Får dock inte somna i Gustavs famn inatt för han Jimmi och Army tittar på fotboll. En jäkla massa fotboll nu och jag kräker snart på det. Wööh!

See you soon Thailand

Åh, jag vill sova. Jag är så slut i mitt huvud. Har varit ledig två dagar på två veckor. Men du ska inte klaga Malin, du vill jobba, du vill tjäna pengar - Ja, just det! Det enda som cirkulerar i mitt huvud nu är Thailand. Det känns underbart att ha något att längta till. 3 veckor i paradiset med min andra halva, Mamma och Ola. Ni som känner mig vet att jag älskar Thailand. Det ska bli så spännande att visa allt det underbara för Gustav som jag och mamma upplevde när vi var där vintern 2011. Nu är det "bara" 196 dagar till vi åker. Ja men det är lagom.. Det tickar sakta men säkert ner.
 
Just nu sitter jag och har beslut ångest över om jag ska gå till gymmet eller inte, sola eller inte. Fan! Borde göra både och. Men åh tiden, varör finns det inget fler timmar på ett dygn? Kooooget. Börjar jobba om 2 timmar och 20 minuter. Jag hatar verkligen att jobba kväll för på förmiddagen får man bara och väntar på att man ska börja jobba. INTE KLAGA  - Nä, just det ja..
 

Uppe med tuppen

Vaknade av sms från Gustav 07.50 att jag var tvungen att flytta bilen för det är datum parkering. Hoppsan! Tog mig en runda till gymmet när jag ändå var uppe. Nu är jag mega Arne död och ny blir det frulle till OTH! Dagen börjar bra.

Home is wherever I'm with you

Ligger i sängen och är helt slut i huvudet. Som sagt blev min lediga dag inte så ledig. Snart upp och jobba igen. Längtar tills söndag då jag ska ha min fria dag. Smsar med Gustav som ligger ute i soffan. Om jag är snäll så åker vi till Ikea på söndag med hans visakort. Hihi. Men han säger att jag är dum och roligt knäpp.
Hmm..
Nu ska jag se One Tree Hill. Som jag längtat efter det hela dagen. Nu har pappa köpt säsong 5 till mig också. Åhh lycklig tjej här.

Hard work work!

Klockan ringde 07.00 och då var det dags för morgonpromenad. Min tanke var att jag kunde lika bra gå upp så tidigt för jag var ändå ledig och kunde sova sen igen. Shi fick jag! Precis när jag kommit in genom dörren ringer min chef och frågar om jag kan jobba. Jamen visst! Tänk pengar. Detta var min enda lediga dag denna veckan. Happ! Där rök de planera för dagen och planen för mina träningspass ikväll. What to do!
 
Nu ska jag gå in och väcka Gustav. Han börjar också jobba snart men killen vägrar ju att gå upp. Jag har redan varit där inne 2 gånger. Får endast till svar "ääähheeee". Tolkar det som "låt mig vara, jag vill sova". Men nu får det fantami vara nock. Trist att sitta här själv och titta på Expedition vithaj på TV10.
 

I´m feeling so happy, You make me speechless.

Godmorgon! Jag har nästan precis vaknat. Jag både älskar och hatar att jobba kväll. Såklart är det positiva att man får sova ut länge. Vilket jag och Gustav skulle göra idag var det tänkt. MEN halv 5 i morse skickar Gustavs arbetskollega och frågar var han blev av. Ändring i schemat! Gustav skutta upp och tog bilen till jobb. Kvar blev jag, yrvaken halv 5 en tisdag. Så nu sitter jag och väntar på att han ska komma hem så vi kan äta frukost tillsammans.
 
Sitter med både min och Gustavs dator i knäet. Försöker bränna över alla min miljontals bilder jag har på min dator till skivor. Går sådär! Har redan använt 10 skivor och hälften av bilderna är inte ens överförda ännu. Men glad är jag idag att jag fotade så mycket förr. Det är så roligt att ha nu och kolla på. Gick även lite längre bak i bloggen här. Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Tänk, tänk för ett år sedan. Då var jag hjärtekrossad, mådde skit och ville bara fly världen. Det gör så ont i mitt hjärta när jag läser om allt jag skrev då. Jag får tillbaka tankarna och känslan. Usch! Att bli lämnad och sårad av någon man älskar önskar jag inte ens min värsta fiende.
Idag är jag och Oskar vänner och jag har välrdens underbaraste sambo nu. Tänk som livet kan förändras på 2 sekunder. Mitt och Oskars förhållande har gjort mig till den jag är idag och det är jag glad för. 
Så små och stora beslut man gör i livet leder en till där man är idag. Det är lite skrämmande när man tänker efter. Ibland undrar jag att om, tänk om jag och Hanna inte hade följt med Gustav och Ludde på efterfest den 8 december 2012. Hade det ändå blivit han och jag?
Hur hade vi annars fått kontakt om inte då?
Något av mitt bästa beslut faktiskt. Kanske inte lika klokt beslut att vi beslöt oss för att sova hos Gustav den kvällen och gå hem i enorm SNÖSTORM dagen efter i endast pumps och klänning.
Men i och för sig, vilket idiot har pumps och klänning i December månad?
 
Nu ska jag göra frukost till mig och min prins och mysa innan det är dags för mig att bege mig till jobb. Ikväll ska jag och Gustav lulla runt på Malmöfestivalen och äta onyttigt.
PS. ett väldigt långt "idag ska jag göra detta"-inlägg. Äsch, soooolly (en kines som försöker säga "sorry") wooopp!
 
 
 

Försöker fixa deisgnen på bloggen. Blir jätte irriterad!

En bild på min gullefis får vara testbilden på den nya designen.
 
 
arh, blir ju inte som jag vill. Vill ha bilden större. WTF!
Jag ger upp nu. Godnatt!
 

Måndag måndag måndag

Måndag igen. Ångest på det!
Jobbar måndag-lördag och dom första kvällstider. Vilket betyder att jag och Gustav kommer jobba om varandra ena veckan. Åh!

I lördags körde jag och Maja upp till Gustav och co i Ängelholm. Det skulle vara en överraskning, och kvällen blev hur bra som helst. Söndagen var seg för då skulle dom spela match. Efter varje match som dom vann skulle dom spela en ny.
Jag och Maja håll på "det andra laget" mest för att vi ville hem. Haha!
Jag fick dela säng/soffa med Jimmy och Gustav. K a t a s t r o f !
Sov nog inte många minuter. Ena stunden vakande jag av att båda höll om mig (?) fast var jag i mitten och kunde inte röra mig. Nästa sekund så. Lägger båda med ryggen mot mig och har tagit båda täckena. Inte nog med det. Den ena snyr som ett litet barn i sömnen och den andra snarkar.
Hujedamig!
Inatt fick jag sova i min stora säng med endast min prins.
Nu ska jag försöka väcka honom så vi kan ha mysfrukost.

Vink vink

Har precis vinkat av min Guffe för en helg i Ängelholm. Vet dock inte hur jag ska kunna somna ensam i vår lya utan honom. Knak och sprak i varje hörn. Dör så läskigt! Vill somna i Gustavs famn som alla andra nätter. Åh, kommer sakna min prins.

Eftermiddag jobb. Kul? - nej
Kväll MF med frugan. Kul? - ja
Nu sova. - skööööönt!
Hey, chaaaio!

Du är inte omtyckt min (o)vän

Alltså fyfan säger jag bara. Jag har epilerat innan men jag hade glömt hur smärtan var. OLIDLIG!
Jag har epilerat ena benet nu och jag klarar verkligen inte mer.
Jag räknade till tio och sen tog jag ens armhålan.
Du milde!
Mot mod till att ta nästa ben kommer bli när håret vuxit ut på det andra. Varför skapade Gud hår?

La la la la laaaaa

Det är med att vara själv en hel dag är inte min grej..
Sjukt uttråkad.
Har sett klart hela OTH boxen nu och jag har inte fler säsongen. Orkar inte röra mig någonstans. Försökte vara duktig innan och städa - blev enbart toaletten!
Nu ska jag nog äta en maglarpsbulle för sånna har jag inte alls ätit idag.
Okej, chio!

Hittade för övrigt denna söta bild på Guffe. Haha dör lite. Sötboll dåå.

Sunday

En helt orörd söndag framför mig. Idag ska jag inte göra många knop. Det bästa hade ju varit om vår teliabox hade fungerar. Men som alltid är det klydd med sånt. Får ligga i min säng och se OTH eller hör och höpna, gå ner till hemmakväll och köpa säsong 8 av desperate housewifes. Gustav ska iväg och jobba snart och är hemma ikväll. Jag ska verkligen bara rå om mig själv och mysa.

Älskade Josef och jag hade mysmorgon i lördags när han sov hos oss. Du förstår inte hur mycket jag älskar dig min lilla sparv.

Godmorgon fredag

Undrar om Gustav ska upp och göra frukost på sängen till mig? Han frågade om jag ville ha det igår.
Vem säger nä till det?
Han är ute i köket nu.
Jag lådsas sover.
Hoppas jag får en macka på ägg.

Varför måste man kämpa till döds?

Nu är jag hemma efter ett sjukt jobbigt, äckligt, hemskt, blöööö funktionellt pass. Varför ska man typ döda sig själv med träning för att det ska hända något?
Va?
Varför inte knäppa lite med fingrarna. Schhopp schooppp, klarrt!
Jag har bestämt mig för att träna minst 5 pass i veckan. 4 avklarade denna vecka. Hoppas bara jag inte har monsterträningsvärk imorgon. Imorgon ska det bli 1 mil på löpbandet.
I can do it. Heja heja!

Lexington Living

Nu äntligen har jag fått hem det jag beställt från Lexington. Har väntat i över 3 veckor nu. Jag älskar Lexington men eftersom min plånbok har bestämt över mig den senaste tiden så har jag inte fått chans att köpa något.
Men nuså! Nu tog jag över och denna gången bestämde jag. Längtar tills nästa lön så jag kan köpa påslakan osv till sängen. Åh, vill ha!
Eller hör och häpna, om jag inte minns fel så är det en tjej som fyller år snart. Hon borde önska sig det i födelsedagspresent.
Hihi

Nu ska jag se fotboll med Gustav. Som sagt, vilket jag inte alls är road av. Men vad gör man inte för sin kärlek. Visst?