Bästa Skype.

Tjääää. Ligger nerbäddad i soffan. Idag har varit en mycket bra dag (förutom att jag varit sjuk). Har fått prata med två enormt saknade personer. Båda två på en och samma dag. Kan inte bli bättre! Pratade med min kära bror om allt det här med Bali osv. Åh, min hjärna går snart i sönder av allt tänkande. Jag vill så gärna! Ligga och steka på en strand med en paraplydrink i handen. Jadddååååee!!
När jag kom hem vibrerade telefonen och ser ett inkommande samtal från Simon.
Snacka om att jag blev glad.
Bästa Simon. Roligt att få höra hans röst och att han har det bra.
Ja om man skulle börja med trisslotter?
Hade ju varit riktigt nice att åka och hälsa på honom med.
Eller varför inte Bingolotto?
Ja, hag ska börja spela bingo.
Sugen någon?

Åt precis mammas korvstroganoff som jag fick med mig hem. Matkoma, yes!
Har dessutom en jäkla irriterande fluga i vardagsrummet.
Att dom ens lever nu?
Dö borde du. Ska försöka slå ihjäl den med en tidning eller något.
För det är inte alls irriterande ner den surrar kring mina öron!!!!!

Är det nu jag ska gå upp?

Klockan är nu 06.28 i skrivandets stund. Pigg som en idiot och när hände det sist vid denna tiden? Igår mådde jag röv. Feber ont i halsen och yr. Bestämde mig för att hoppa jobb idag och stanna hemma. Och nu när jag vaknade känner jag mig bra. Varför är det alltid så? Jaja, får väl ta denna dagen till att vila upp mig ändå. Här behöver städas en del här hemma så det kan jag lika gärna passa på att göra.

Pratade med min bror igårkväll igen som befinner sig på Bali. Han vill att jag ska komma dit och jag vill också det så himla gärna. Hade varit as fett! Meeeen pengafråga. Kanske ska börja köpa lite triss? Vinna en mille eller två. Då hade jag fantami köpt ett hus på Bali så hade jag kunnat åka ner där precis när jag velat.
Ska kolla upp lite hur mycket pengar jag behöver till Bad Gastain osv eftersom jag ska dit där med. Och sen måste jag hitta ett jobb för min lillasyster kommer snart tillbaka efter sin mammaledighet.
Känner mig smått stressad av livet
Vad vill jag jobba med?
Plugga?
Koh, kan där inte bara finnas en färdigskriven bok om hur livet kommer se ut så man slipper gnaga i sönder sin hjärna.

Nu tänkte jag faktiskt göra en halvidiotisk ska. Ska ta på mig vinterutrustningen och gå en lång promenad.
Mest för att jag kan
Inte för att jag vill ..
Hej så länge!

I think.

Ligger i soffan hemma hos mamma. Väntar på att maten ska bli klar. Jag har tur jag som får maten serverad när jag vill. Fick till och med bestämma mat. Japp, jag har det bra helt enkelt.
Jobb idag och jag ville dö. Mådde skit och var yr och trodde jag skulle svimma när som. Mår inte helt hundra och hoppas bara på att jag inte blir sämre. Har inte råd att bli sjuk.
Nope, har jag icke.
Jag ska till Bali. Jag vill till Bali. Jag måste till Bali.
Jag saknar min bror.
Nu ska jag ut i köket och sätta fart på mammsen lite. Är hungrig som ett djur.

En dag visste jag.

Ja men hallåja! Det var inte igår. Hittade visst in här igen. Har läst igenom alla mina inlägg. Jag startade denna bloggen mest för att få kunna skriva av mig när det gällde dethär med Oskar och att jag var så ledsen. Kändes som att ingen förstod mig när jag berättade om mina känslor, men det vet jag ju nu att det är klart dom gjorde. Jag är inte den enda i hela världen som gått igenom dethär. Klart som fan inte och jag är inte den enda heller som klarat att ta mig igenom det. All praise to me, myself and I!
Får faktiskt tårar i ögonen när jag läser igenom det som jag skrivit. Tänk att jag var så ledsen, så förkrossad. Då jag trodde att hela världen kretsade kring honom och att han var det bästa msn kunde ha. Pffttss, säger jag nu bara. Världen har öppnat sig för mig och jag trivs så bra med mig själv just nu (ja förutom att man blivit fet som en oxe) men jag trivs med att vara singel. Bara tänka på mig själv. Så gottet!
Ja eller nu ska jag inte ta i så jag spyr.
Hade gärna myst med en pojkvän, och delat mitt liv med honom.
Men jag vet att den dagen kommer. Den dagen kommer då jag kommer får världens finaste pojkvän som behandlar mig väl. Längtar tills den dagen kommer, men jag längtar inte bort mitt liv jag har nu.

Ja annars? Var på Emporia idag med Coffe.
Brandlarmet gick.
Vi blev sura.
Drog till Ikea istället!
Nu ligger jag i mammas soffa med hennes IPad. Tänkte sno med mig denna hem. Har haft Robins surfplatta hemma hos mig ett tag. Men blir ju beroende. Wtf? Får nog önska mig en av tomten.


You make me smile, and everytime I think of you I smile.
Im happy, yes I am.