Runs into the new year with a big smile on my face

Och så var det endast två dagar av detta året. Det är attan va tiden går fort. 2013 var ett väldigt bra år. Jag träffade min underbara pojkvän, har blivit sambo, åkt skidor x 2, solsemester x 2, umgåts vänner och lärt länna nya människor, firat min första jul tillsammans med Gustav, fått en liten mini kompis som bara är såå jäkla go (Nikko). Jag kan hålla på hur länge som helst! Känner att 2014 kommer bli minst lika bra. Om 11 dagar har jag och Gustav varit tillsammans i 1 år. Var har tiden tagit vägen? För mig är det helt sjukt att det redan gått ett år, men det bästa av allt jag är fortfarande lika kär och inte kärare. Min Guffeluff!
När du minst anar det står din prins utanför dörren. U n d e r b a r t !

Slänger in en bild på min goding från lillejulafton. 



Julkänsla och Barbiekropp

Ja då var julen över. Detta året fanns det noll julkänsla. Vafan är det jag som börjar bli gammal eller har julkänslan vara försvunnit i all jobbstress. Aja, hade iallafall en himla mysig julafton med min familj och med min älskade sambo. Första julafton vi har tillsammans och jag ljuger om jag inte säger att jag njöt varje sekund av den. Lillejulafton firade jag hemma hos min pappa med släkt, julafton hos mormor och annandag jul firade vi hemma hoa Gustavs föräldrar. 
TUSEN TACK, för alla fina julklappar. Jag och Gurra-bus måste ha varit riktigt snälla i år. Blev väldigt mycket bortskämda. Våra fina familjer som alltid ställer upp för oss och tack tack tack för att ni finns. 

Nu väntar vi på nyår sen inväntas ett helt orört år. Det ska bli vårt år, mitt och Gustav. 69 dagar till Thailand och på onsdag, då jäklar ska vi träna som aldrig förr. Jag ska fantami ha världen snyggaste kropp (okej Malin dröm, DRÖÖÖM) , man måste ju sikta högt visst?

Nu ska jag cykla till jobb. Gud vad jag älskar att jobba. Älskar att jobba 7 dagar dirket efter jul. Jippii yeeehoo!
Ja ni som inte fatta min ironi kan gå och lägga er igen, FÖR DET KAN JU INTE JAG!
Åhhh okej nu ska jag sluta mig. 
God fortsättning på er! Hoj

Slutpunktnoll

Jaghatarmåndagar...
Helgen flög förbi lika snabbt som en blixt slår ner. Fredagen tog jag det bara lugnt. Helt slut i knoppen. Var är all ork?
Lördags bjöd joppe och Sara på julbord. Vilket var himla trevligt. Spelade julklappaspelet och hade det allmänt mysigt. 

Veckan innebär en massa jobb och jag är så slut i huvudet på det. Ska bli skönt att vara lite ledig över julafton. Är ledig 24-26 och det är behövligt på högsta nivå.



The worst typ of crying is the silent one. The one when everyone is asleep. The one where you feel it in your throat, and your eyes become blurry from the tears. The one when you just want to scream. The one when you have to hold your breath and grab your stomach to keep quiet. The one you cant breath anymore..

Varför just idag?

Jag har så ont i mitt huvud att jag hade velat lägga kudden över huvudet och skrika. 
Dumma dumma huvud, på min lediga dag och allt!

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Denniz. 

Inte vilken tisdag som helst

Ibland måste man försöka att se saker och ting från andras perspektiv. Även fast man vet att man tycker man har rätt i det man säger och inte gjort något fel, så måste man försöka sätta sig in i personen i frågas situation och försöka förstå känslorna som finns där och utgå ifrån det. Att prata i mun på varandra och enbart hålla fast vid sin sak kommer bara leda till irritation och ovänskap. Tänk alltid igenom innan du säger något eller agerar, så inte någon blir sårad. 
Lite smått kloka ord denna tisdag, men ack så sanna.

Denna tisdag är inte vilken tisdag spm helst utan det är tisdagen den 10 december dvs min namnsdag och min och Gustavs 11 månadersdag. Tänk att vi snart varit tillsammans 1 år. Var tiden tog detta året vägen? 
Men måste dock medge att det har nog varit en av dom bra åren i mitt liv. På 1 år har vi hunnit bli sambos och fått en lägenhet som jag bara älskar, varit utomlands 2 gånger tillsammans och snart väntar den tredje i Thailand, åkt på äventyr med vänner och själva mm. Jag kan hålla på hur länge som helst.
Att se in i dina ögon och veta att du är min och jag är bara din, får mig att bli varm i hela kroppen. Snart ska vi fira vår första julafton tillsammans och jag vet att den kommer bli mysigare än någonsin. 

Thailand


Jag vill åka till Thaialnd NUUUU!!

Nu är det jul här i vårt hus



Sunday

Julbord med Gustavs fotboll igår. Snabba vändningar för skulle egentligen vara med Amanda och Malin. Men såklart har inte Gustav tagit reda på all information och jag var tydligen anmäld så det var bara till att hoppa i finkläder och äta sill och dricka snaps. Kvällen slutade tidigt vilket var så himla skönt. 

Nu har Gustav begett sig till Ludde gör att se fotboll. Så nu ligger jag här u min ensamhet och hör regnet mot rutorna. Så mysigt. Ska sätta på en film nu och sova en stund innan vi ska ut och leta julgran. Andra advent idag vilket innebär två veckor till julafton. 
Hoppas man varit snäll så tomten kommer och hälsar på. 

Fredagsmys hemma hos Jimmy och Sofie. Super god mat, idol och trevligt sällskap. Kan ju inte bli bättre en fredagskväll. Jag fick såklart mysa med mim favvo bebis hela kvällen. 



Vardagslyx

Jag bara älskar julen. Ligger i sängen nu och dricker glögg och äter peppisar. 
Varförskamanbarablitjockpåjulen?

Jag lovar jag går nog upp minst 3 kg varje jul, skit kul! 
Lite halv skojsigt att jag slog till med ett litet rim såhär i juletider. 

Gustavs pappa är här och myser med oss. Vad annat om inte fotboll visas på tven. Familjen Lindquist är riktiga nördar när det handlar om "fjjjutboll" som Zlatan skulle sagt. Imorgon blir det fika med fina Sara sen ska jag och Sindra busa som bara den tills hennes kära mor kommer och hämtar henne. 



Sov gott fina Farfar Thore. Vi ses i Nangijala <3





Det gäller inte alltid att vara först

En vecka sen jag skrev nu är det måndag igen och nu kommer det igen.. måndag igen. Puh! Jobb 6 dagar denna veckan. Så slut i mitt huvud. Men förhoppningsvis blir jag lite långledig till jul. Jaaa på tal om jul så var jag Nathalie och Jowan på Ikea igår och åt julbord. 
MUMS!!
Längtar ännu mer nu till julafton. Påvägen hem körde vi inom Maxi och köpte bingolotter. Jag var lite snabb och tryckte på köbiljetten först. Vilket resulterade i att kag INTE fick dom lottorn med vinst. Dom tog Nathalie såklart och kammar hem 15.000:- i köksinredning. Kokar lagom mycket i min hjärna!!! Men så klart glad för deras skull .. Eller? Haha. Nä fan vad sur jag är för tänk så hade jag fått den lotten. Då hade jag aldrig slutat att spela bingo!!

Nu ska jag tvinga upp min stora kärlek på en morgon promenad nu innan frukost.