Soon

Naglarna fixade, håret färgat, det mesta inhandlat och snart är vi redo för tre underbara veckor på andra sidan jordklotet. 5 arbetsdagar till sen är det semester i 23 dagar. Nu är det endast 2 timmar kvar på jobb sen ska jag hem till min sambo och mysa till lets dance. 



Think think think over and over agian

Jag är en tänkare. Jag tänker och grubblar på allting. Saker som inte ens går att grubbla över grubblar jag över. Miljontals tankar springer runt i mitt huvud och stjäler energin från mig. Det är så mycket som jag vill och jag vill att det ska hända dirket, gärna nu. Jag tänker på saker som jag inte ens kan påverka. Kan inte dessa jäkla energitjuvar bara försvinna. Varför kan jag inte bara låta min energi gå till saker som jag kan påverka och som gör mig glad. Ikväll fick jag verkligen en panik attack. Jag trodde helt allvarligt att det skulle hända mig något eller någon i min närhet. Fick ett tryck över bröstet och jätte svårt får att andas. VAFAN! 
Stick. 
Gustav är bara och tränar men jag vill att han ska komma hem nu. Har räknat ner minuterna sen han var borta. Vad är det för fel på mig? Han är bara borta 1 timme. Mamma sa till mig att sätta på en film och bara koppla av och längta till Thailand. Men jag kan inte. Så fort jag satt mig så kommer jag på tusen saker att göra och tänka över. Detta kanske är normalt ? 
- Nä det är inte normalt. 
Ibland är det skönt att få ventilera lite. Pratade precis med mamma och snart ringer Nathalie mig. 
Från och med nu ska jag sluta tänka på saker som en går att påverka. Jag har typ världens sämsta minne. Eller nä jag har världens bästa minne men det är inte så långt. 
Är typ alltid orolig att jag ska ha glömt något, att jag ska ha bestämt något med någon för att sedan göra personen i fråga besviken för att jag glömt. Jag är en yrpanna enda in i benmärgen. Som tur är vet mina vänner det och har förhoppningsvis överseende med att få påminna mig tjugotusen gånger om saker och ting. 
I Thailand ska jag samla kraft och ork. Alla negativa tankar ska jag sätta på en tuktuk och be dom köra rakt åt helskotta!
NU ska jag koppla av (läs försöka) och längta efter att snart få ligga i min sambos varma famn. 

Du kommer inte klara det din nolla!

Godmorgon tisdag! Nu ska jag gå upp och göra mig en stor kopp kaffe och dricka en av dom hör dumma sopporna som jag håller på med. Två dagar avklarade, tio kvar. Beachen om två veckor. Ångest delux!

Vill vara så smal igen. 
Kämpa nu dåååå!


Måndag 24 februari

Har enligt mig varit en helt perfekt och händelserik helg. Fredagen blev det Elysse med Jimmy och Sofie. Jag sa till mig själv att äta sakta och lugnt för att inte bli mätt så fort.
Det hjälpte inte kan jag säga. Blev mätt skit fort. Visst är det störigt när man är inställd på att äta mycket. 
Plats i godismagen hade jag iallafall då vi svängde inom hemmakväll innan bion började. Super mysig kväll med andra ord! Vi såg RoboCop på bio. Helt okej film faktiskt. Var mycket bättre än vad jag hade räknat med. 
Lördagen väntades jobb, kalas och avslutades i soffan mes Gustav och Amanda till mello. 
Söndagen tog jag och Gustav sovmorgon för en gångskull. Mös tills det var dags för honom att spela match och mig att ta mig hem till mamma för att se hockeyn.  
Så jävla kassa. Såg inte ens klart det. 
Kvällen blev ytterligare massa mys med Joppe och Sara. 
Smed lite planer till sommaren och såklart var jag på lilla bebisenmagen och kände den sparka. 
Åh längtan efter en liten blir så mycket starkare när så många i ens omgivning skaffar barn. 
Fick reda på att en barndomsvän till mig väntar bebis. Gud så glad jag blev! Det känns som att det blir lite extra speciellt när det är en människa som har funnits i ens hjärta så länge. 
Längtar tills din lilla skrut kommer så jag kan kidnappa henne. 
Jag säger henne för är bombsäker på att det blir en flicka. 


Galen torsdag

Godmorgon fredag!
Då är den exakt två veckor idag tills vi åker till Thailand. Två veckor!!
Det är nu jag börjar tänka vad vi ska ha med oss. Måste köpa det ena och måste köpa det andra. Tre veckor är ganska långt tid att vara borta. 
Åh, vad jag längtar!
Blekfia måste då lite färg. 

Ja igår hände ju som sagt det sjukaste. En kund köpte allt på Ambrosia. Vet dock inte varför hon fick göra det ens. But Im not the boss!
Tog sa 3 timmar att få allt nerpackat och henne ivägskickad. En arbetsdag man inte kommer glömma! Synd om alla kunder som ville köpa kakor. Fick en ny leverans som tur var så vi inte gjorde allt för många besvikna. 

Nu ska jag slita mig från Gustav och ta mig till jobb. Börjar om 45 min och jag ligger fortfarande i pyjamas och oduschad. 

When it turn into something better

Jag startade denna bloggen med ett syfte för nästan 2 år sedan och det var att jag skulle få skriva av mig när jag mådde som sämst. Jag vill egentligen bara skrika högt och rakt ut. Sparka med benen och falla ihop på golvet i gråt. Jag gjorde inte det, jag höll mig stark. Fast när jag var själv då kunde tårtorna flöda bäst fan dom ville men utåt, då var jag stark. Tack vare alla min fina vänner och familj som peppade mig så är jag nog idag världens lyckligare människa. Men då var paniken då av att inte ha kontrollen, kontrollen över mitt liv. I början av mitt bloggskrivande här i denna blogg så var jag väldigt öppen med vad jag kände och hur jag mådde. Jag skrev precis det som föll mig in och efteråt kändes det så attans bra. Som om stenen lättat från bröstkorgen. 
Jag gick tillbaka och läste lite och blev chockad av hur mycket jag ändå delade med mig av mina känslor. Jag är inte en person som öppnar mig så mycket. Mina närmsta vänner öppnar jag mig för, min familj och min pojkvän. Annars försöker jag alltid lägga på en "fasad", ingen ska få se att jag är ledsen. 
Då hade jag inte så många läsare. Det var mina föräldrar och min Nathalie som läste. Men med tiden har bloggen ändrat och jag skriver mer om min vardag osv och här har trillat in så många besökare. Mina känslor stannar mycket inom mig och jag har inte lika lätt för att dela med mig. Ibland hade det varit roligt att veta vem det är som läser min blogg. Lägg en kommentar i kommentarsfältet eller något. Jag hade blivit glad. 
Men rädslan att dela med mig för mycket är väl att ni är det så många som får veta, många som läser. Jag tänker efter innan jag skriver för att det inte ska bli fel någonstans. 
Men vet ni vad, detta är mitt bollplank där jag får sparka hur mycket boll jag vill.

Jag tycker fortfarande att de är helt underbart hur mitt liv kunde vända från det jag ansågs som sämsta liv då, till det absolut bästa nu. Jag bor med världens fantastiskaste människa. Kärleken till honom är helt obeskrivlig. Det går inte att förklara. Denna kärleken, är riktig kärlek. Kärlek som jag aldrig kännt för. Efter mer än 1 år tillsammans pirrar det fortfarande i magen när jag är med honom. Är inte det helt fantastiskt? Vi är så lika. Det är du och jag, vi två. Min sambo är även min bästa kompis. Tryggheten hos dig får mig att bli lugn. Närheten av dig får mig att bli trygg. Tanken av att jag är din får mig att bli världens lyckligaste människa. 

If we are waiting untill we are ready, we will be waiting the rest of our lifes.



It takes time


Snart är det dags. Jag längtar som en dåre. Jag går in på appen varje dag för att se hur många dagar det är kvar. Ibland till och med flera gånger per dag i hopp om att antal dagar ska ha minskat. 
Men dock samma siffra. Lagom störigt!
Nu ska jag äta mina makaroner och korv som jag så duktig har lagat till mig idag. När man är sjuk får man lov att äta sån mat. Och ja, hör och häpna. Jag är sjuk igen. As ball!

Happy Valentines day



Alla hjärtans dag firade vi med 3 rätters på en restaurang i västra hamnen. Super god mat, verkligen! Rekommenderas starkt. Kommer dock inte ihåg vad restaurangen hette, haha. Sen åkte vi hem och la oss i sängen och kollade på film. 

Jag måste bara säga en sak. Det känns som det blivit en tävling bland tjejer om hur mycket och vad var och en fick av sin pojkvän på alla hjärtans dag. 
- åhh jag fick en ring. 
- ja men jag fick två ringar. 
- Jaaaa men jag då, jag fick två ringar och en ferrari
Ni fattar vart jag vill komma. Sen lägger var och en ut bild på instagram eller Facebook för att då få flest likes. 
Det räcker med att du vet att din pojkvän är underbar och det behöver du inte få bekräftat av alla andra. 
Just sayin, dont hate me!

Nu ska jag snart bege mig till jobb. Ikväll ska vi hem till Lee och Daniel och ta en drink eller två. Ska bli attans trevligt!
Är dock skit sur för jag har inga kläder att ha på mig ..
Jag är för tjock för alla kläder. 
Åhhh jag vill inte längre kom jag på. Stannar himma. Pffts!

Kompisträff på jobb

Godeftermiddag på er! Ställde klockan på 8 idag för att för en gångs skull skulle komma upp i tid..
Gick inte upp.
Sov till 10.00..
Igår kom Lager och Jimmy till oss för att se hockeyn. Blev hämtmat idag igen. Notera väldigt noga att jag åt sallad och ingen onyttigt. Notera även att alla åt tårta kakor etc som fanns kvar sen kalaset i söndags. Men icke jag. 
Stolt stolt STOLT. 

Idag är jag faktiskt glad på jobb för det har varit så många som kommit och hälsat på. 
Haha vadå hatar sitt jobb.
Nä men det gör jag inte, bara yber trevligt med lite sällskap i form av vänner, inte gamlingar. 
Först kom Lee och fikade med Cornelia. Sen kom Nathalie och till och med fikade här. Sen staplar Sofie och Nikko in. Återkommer till och med efter någon timme. Glad tjej x 2. Olivia kommer och äter typ upp alla våra kakor. Sist men inte minst kommer Jimmy och säger hej. Så nu har typ redan halva dagen gått och jag har inte hunnit blinka. 
Efter jobb ska jag fantami ta mig en PW. Gustav är och spelar match och är inte hemma förrens 22.30. 
Så får passa på att göra alla dom där tråkiga sakerna när han är borta.
Thaialnd om tre veckor och nu längtar jag inte längre.
Jag fruktar för att visa mig i bikini
AAAHH!!

Liten har blivit stor

För exakt två år sen turade vi till Tyskland då jag får ett samtal från styvmamma Cissi som berättar att jag blivit moster. Även fast Josef inte är mitt kött och blod så är han faktiskt det ändå. Den känslan när hon ringer och berättar det var helt underbar. Tänk att min Alexandra som jag haft i mitt liv sedan jag var ca 7 år har blivit mamma. 
Eftersom jag är bölfia nr 1 så kunde jag ju såklart inte hålla tillbaka tårarna.
Men vem kan det när man får ett besked att man blivit moster?
Fick en bild av Omar och jag stirrade mig blind på den bilden hela kvällen. 
Söta underbara unge. 
Jag passade dig för första gånger när du var tre veckor. Du skulle sova hos mig. 
Jag sov inte en blund. 
Petade på dig lite emellanåt för att se så du levde, lyssnade så du andades. 
Kommer ihåg att du låg ett stilla och TYST ett tag.
Jag nep dig lite smått i benet och du knyr till. Puuh, you still alive!

Nu är du världens gosigaste, busigaste, sötaste och UNDERBARASTE ungen ever!
När man frågar dig vem moster är pekar du på mig och ger mig en stor blöt tungpuss. 
Mm, tungpuss får du vänta några år med och då ska det dock inte vara med mig! Jag kommer göra allt för dig min älskade lilla terrorist. 
Stort grattis på 2 årsdagen. 
PUSS PUSSSSS


När man borde vara bättre

Okej nu har jag varit ute på en pw på 8km. Jag är så död i mina ben. Alltså helt ärligt Malin, du gick inte ens fort. Skärp dig!
AMEN VADÅDÅ, LÅT MIG VA!!
Har noll muskler på min kropp nu. Gick från att i september ändå börja synas lite smått muskler på min mage och ben till typ en fet deg och ihopklistrade lår. 
Mm, charmigt!

Min sambo är på casinon och ska vinna pengar till oss och jag ska ta en lång dusch, raka benen och sånt där skit tråkigt och jobbigt. Sen kasta mig i sängen och titta på film. Kvalitetstid med Moi!

Gott samvete

Jag är glad idag för idag har jag och Gustav gjort en god gärning. Vi var ute i stan idag och så hittade vi en plånbok. Tittade i den som innehöll massvis med 500:- lappar, visakort och såklart körkort. Det var en gubbe som var 85 bast som tappat den. Letade upp hans nummer på eniro, ringde ett antal gånger men utan svar. Vi bestämde oss för att leta upp denna gammal farbror. Synd om honom att han antagligen inte kunde ta sig hem eftersom hans jojo-kort fanns i plånkan och att gå ända hem till Lycko persväg Ibsen åldern så hade han nog tuppat av på vägen. Vi kikade in på Nordea banken och Gustav tyckte att det liknade en man som satt där inne. Vi gick in och frågade vad mannen hette och vips så var plånboken i rätta händer. Vi kunde gå stolta hem och var glada att vi gjorde detta för den här mannen. Många hade antagligen snott pengarna och låtit plånboken ligga. Men våra samvete hade inte klarat något sånt. Slutet gott, allting gott, och så blev vi en hittelön rikare. Det lönar sig att vara ärlig!

Cheer up, and live life!

Ibland kommer man in i en dipp i livet. Man är sur, vrång, ledsen, glad, ledsen igen, lite sur osv. Den senaste tiden har jag varit en Björn som gått i ide. Verkligen totalt!  Ingeting är roligt och man vill bara ligga i soffan eller sängen hela dagen. Bästa av allt är om man får se sorliga filmer på det och få en anledning att fälla en liten tår. Men nu har jag ruskat om mig själv och sagt att jag ska komma tillbaka till civilisationen och börja höra av mig till mina vänner igen, vilket jag varit ganska dålig på den senaste tiden. Ni som vet, ni vet varför. Tyvärr blir det så när man har hundra tankar som krigar mot varandra i huvudet och ett jobb som pendlar mellan morgon och kvällspass hela tiden. Jag har även lovat mig själv och andra att träna. Men har jag gjort det? -nej! Så nu ska jag skärpa mig med det också. 
OCH NI FÅR GÄRNA SKÄLLA PÅ MIG!
Tvinga med mig, säg att jag är kass. 
Jag blir glad. I promise!

I have found the one for me, and I'm in love.



14 år igen

Okej, jag dör ...
Channing Tatum är mitt frikort, no matter what! 
Sorry Gurra.





Blir som barn på nytt

Hej fina ni!
Hoppas allt är bra med er för med mig är det underbart. Det är ju fredag! Kan ju inte vara dåligt en fredag. 
Sitter på jobb och vill bara hem. Jag är så så såååå jobbtrött. Attans tur att det bara är 28 dagar till Thailand. Woop!

Idag ska jag slita som ett djur på gymmet. FAN, blir så arg på mig själv att jag har typ världens träningsmotivation ena dagen och andra dagen vill jag bara förbli fet. Men ska inte sitta här och beklaga mig på lite fett hit och lite fett. 
GÖR NÅGOT ÅT DET ISTÄLLET FÖR FAN!
Arh. Suck!

Igår passade vi mitt lilla troll. Hämtade honom på dagis. Blev en mysigt promenad hem sen begav vi oss till kulhuset. Vi alla tre tyckte nog det var lika kul. Synd att det inte är lite större och fler rutschkanor. Den lilla sparven är 2 år och vill åka dom hösta, farligaste och fortaste kanorna såklart. Vi fick inget annat än att hänga på! 
När jag ser Gustav med småbarn så smälter jag. Mitt hjärta blir så varm och han är helt underbar. 
Åh vad jag älskar dig. 



Jädrans Paradise Hotel

Usch fy vad arg jag blev igår på att Jeppe vann Paradise Hotel. Arh! När han kastade glaskulan i marken fick jag en sån klump i magen (mesigt jag vet) och tyckte så synd om Aina. Ja hann spelade spelet och han gjorde det hela vägen men hur hjärtlös får man vara? Ännu fattigare tyckte jag det var att inte dom andra deltagarna som fick dela på 300.000:- delade det på Aina med. 
Blä, hoppas Jeppe förvandlas till en myra och så ska jag råka trampa på honom. Jag var så upprörd igår att Gustav satt och skrattade åt mig. 

Nog om det programmet. Idag ska jag och Gustav hämta min älskade systerson på dagis. Jag har saknar den lilla skrutten så. Alexandra ligger sjuk så får skona henne lite från terroristen. Imorgon kväll ska jag äntligen få träffa Sofie och Nikko. Som jag saknat dom. Bebis mys hela helgen. 



Alone in my home

Ja då ligger man här själv. Min första natt ensam i vår lägenhet och jag har lite smått panik fast vi bott här i 9 månader. Jag är en människa som hatar att vara själv. Dels för att det är så jäkla tråkigt och för att då sätter min hjärna igång och tänka på en massa dumma och helt onödiga saker. Ligger i sängen nu och jag tror helt ärligt att någon typ "onda dockan" liknande unge ska öppna dörren och typ äta upp mig, eller iallafall skrämma ihjäl mig så mitt hjärta flyger ut och sen ska hon sno mitt hjärtan och springa iväg. Lite irriterande att jag även tänker på att sängmonsterna under sängen ska få fnatt och typ dra i mina ben. 
Jag är sjukt sjukt mesig. I know!
Därför har jag nu gjort en mur så jag ligger mitt i sängen så ingen kan nå mig. 
Kokade dock när jag kom på att jag glömt mitt nässpray.. ute i soffan. 
Kill me!
Pratade nyss mes Guff för att säga godnatt. Åh vad jag vill ha honom här bredvid mig. Jag är sällskapssjuk. 
Han ha varit borta i 4 timmar och set känns som 50 år. 
Min älskade Gustav PUSSSS!

2 februari

Då var denna helgen slut. Känns som jag skriver det allt för ofta. Vilket innebär att tiden bara springer förbi. Igår blev det jobb med bästa Karoline och på kvällen åkte jag till min kusin för att fira hans 24 årsdag. Och ja bara tanken på att jag också blir 24 i år är hemskt. Igår var Gustav i Tyskland med fotbollen. Gud vad jag saknade honom. Varför saknar man alltid personer mer när man vet att man inte kan träffa dom? Än om tex han hade jobbat istället. Skalt!

Mamma skjutsade mig hem till Jimmy för att hämta upp honom sen begav vi oss hem till Markus och Cornelia. Kvällen slutade på kräm. Och när klockan närmade sig tre begav jag mig hem med min sambo. Efterlängtat!