You you you you you



Tider man måste ta tillvara på

LEDIG IDAG! Fyfan vad skönt. 
Igår efter jobb vad jag bara hemma och skötte om hemmet litt. Tog fram lite julsaker från källaren som vi ska plocka upp på söndag. Dö jäkla kallt ute så ville verkligen inte ta mig någonstans. Men som alltid lyckas Amanda övertala mig. Så jag hoppade i vinterjackan och gick till henne. Såå värt det! Lite kvalitetstid med min fina vän. 

Idag har jag och Gustav lediga tillsammans. Vilket innebär full rulle hela dagen. 



Sjuk

Halsont, huvudvärk, ont i öronen, snorig näsa, världens tyngsta huvud. Ungefär så kan jag sammanfatta det!

Jag hatar att jag alltid blir sjuk vid denna tiden av året. Snor snor snor, snor kan dra. 
Vill hem till min säng, min mysiga morgonrock och en varm kopp te och halstabletter.  
Jag vill inte jobba när jag mår som en kratta. 

Jullängtan


Kavaj MQ / klänning H&M / skor scorette (tror jag,har fått dom av en vän)

Såhär såg jag ut i söndags på Nikkos dop. Så fint allt var och god mat. Kvällen blev det bio med Sara och Elvis. Gud så bra filmen var. Har gått och väntar på att tvåan ska komma ut, och så äntligen. Så får man väl vänta ett år tills trean kommer. Lite smått irriterande. 

Denna kväll består av film mys i form av "tomten är far till alla barnen" och "Grinchen". Längtar så till julen. Snart snart snart. 

Lördag

Idag är en sån dag som jag verkligen INTE vill jobba. Jag vill faktiskt se min sambo spela fotboll idag. Det är inte ofta jag verkligen vill se, men han ska ju spela TA cupen och den är inomhus och det säger ju allt. Att man inte behöver stå och frysa. Hatar jobba helg!

Har haft en helt underbart mysig morgon med G. Nu är der snart dags att upp och hoppa för att göra vid sig innan jobb. Ikväll blir det bara en massa mys. Kommer nog dock somna senast 22.00. 

Hittade lite gammal bilder hos mamma igår. Haha så jäkla söta. 





Friday today

Vaknar med ett ryck av att Gustav är borta och att jag inte vaknat av att han gick imorse. Panik! Sa jag att han skulle köra försiktig? I samma stund får jag ett litet sms av honom. Puh, he is alive!
Är det bara jag som måste säga vissa saker som man tänker på annars kommer det att hända?
Jag måste iallafall alltid säga till Gustav att köra försiktigt, tänk om jag skulle missa det en dag och så händer det honom något. Tänk då att om jag hade sagt att han skulle köra försiktigt så hade det aldrig hänt. 
Kan bara vara jag också som är konstig som tänker.. men nä någon mer måste vara lika konstig. 
DONT LIE!

Idag är det kalas för min fina mammsi. Ska ta mig en runda I stan innan jag börjar jobba och hitta present. Hittade inget när jag var i Malmö, bara saker till mig och Gustav .. Brukar väl vara så att man aldrig får hem det man ska, bara en massa annat mög. Nu ska jag tvinga upp denna trötta kropp från sängen och göra lite kaffe och frulle så man blir pigg. 

Nagelfix och kärleksprat

Godmorgon! Vaknar med världens huvudvärk och näsan rinner ihjäl. Varför måste jag alltid vara sjuk. Saknar redan min andra halva. Min andra dag på jobb idag denna veckan och det har verkligen varit behövligt att vara hemma och kurera sig. Helgen framför oss och den innehåller kalas för mammsen, mys med lillasyster, dop för söta Nikko och så avslutat vi den med bio med Sara och Elvis i Malmö. En helt perfekt helg enligt mig! 

Överraskade Gustav går med en present när jag var i Malmö och letade födelsedagspresent till mamma. Det är en sak jag tycker är så viktigt i ett förhållande. Att fortfarande överraska och ge spontana presenter även fast man varit ett par i flera år. Sen är det alltid roligt att ge någon när man vet att personen blir glad. Man ska aldrig ta varandra förgivna och om man bråkar, bli sams igen illa kvickt! Speciellt om man bråkar innan man ska sova. Att somna ovänner är något av det värsta jag vet. Jag och Gustav är inte ett par som bråkar ofta och jag tror nog det beror på att vi är så ärliga och öppna mot varandra hela tiden. Jag lever i det förhållandet som jag alltid drömt om.
Ingen kan vara lyckligare än jag. 

Byggde mina naglar hos Sonija idag. Blev faktiskt riktigt nöjd. Bilden har Sonija lagt ut på sin instagram. 
Tusen tack!



Homeday

Förkyld, halsont, huvudvärk, ont i öronen, slö, trött osv. Det är precis så jag känner mig idag. Har fått stanna hemma från jobb. Denna årstiden gör mig sjuk hela tiden och inte nog med det så har man noll ork till något och man sover minst 12 timmar varje natt. Jag är inte glad men jag är ändå inte ledsen. Jag känner mig helt tom på något sätt. Det är jätte svårt att förklara men Gustav märker det på mig och blir orolig. Men jag kan inte sätta finger på vad det är jag känner, jag är bara nere, och det är asjobbigt. 

Idag ska jag bara ta hand om mig själv. Jag ska ligga i min säng och bara försöka njuta av att jag har en helt ledig dag som är till för att bara vila vila och vila. Jag har alltid annars hundra grejer i mitt huvud som jag tänker på och måste hinna med. Det ena ska göras och sen måste det andra fixas, hinna träna, hinna träffa vänner och Gustav och sen såklart jobba. 7 mars, var fan tar du vägen?
Vill till Tahiland nu. 

Den som väntar på något gott

Ikväll är det jag och denna tös. Som jag längtar efter en kväll med dig. Kvalitetstid delux. 


Hemmagjorda hamburgare & massa mys.

Nä mina vänner jag fick inget hemmakvälls godis idag inte. Dels så sa jag till mig själv att Nä ditt fetto, du ska äta det imorgon. Fan inte okej två dagar i rad. Sen har jag sagt till Gustav att han får inte tillåta mig äta det mitt i vecka.  Och han lyckas faktiskt att övertala mig. Dö stolt över mig själv .. Och honom för att han klarar övertala mig. Åt super goda hamburgare hos pappa som han själv lagat. Mästerkocken själv! Mös sen med glass och kaffe och pratade en massa strunt. Så mysigt, har saknat det.   En LITEN parantes är då att jag inte åt någon glass alls. Yeehj så jäkla duktig. Nu ska jag se gordie shore innan denna svensken somnar. Bredvid mig ligger redan en utslagen kille och snarkar och har redan gjort det i ca 30 min. 
Jaaa men det är roligt .. Eller?



Bebismys och struntprat

Igår efter jobb tog jag mig en pw hem till Sofie och Nikko. Vi hade bebismys och pratade lite skit. Det är så skönt att ha vänner där man känner att man bara kan vara, inga konstigheter och man kan prata om allt mellan himmel och jord. Vi kom in och prata om Nikkos dop. Vad tusan ska man ha på sig? Sist jag var på dop måste ha varit när min lillebror döptes och det var .. 17 år sen. Hallelulija, kan det verkligen stämma? Jajo.. Det måste det nog. Sjukt! Dopet är näsa söndag jag börja redan då lite smått panik av klädval. Jag måste vara ute i god tid med sånt annars så tar jag på mig något i sista sekunden som jag egentligen absolut inte vill ha. Så könner man sig skit ful och så bli man sur. 

Efter jobb ska jag och Gustav ha möte på banken sen är hela dagen vår, vår och vår. Den enda dagen denna veckan vi ses! Förutom den timmen på kvällen innan vi ska sova. Vi ska verkligen bara mysa. Åka hem till pappa och äta middag och umgås lite, och får jag som jag vill så blir det en runda inom hemmakväll. Ooooopppss🙈


När samvetet kryper på

Nu har jag köpt ricinolja i hopp om att mitt hår ska växa lie fortare. Mitt går växer redan sjukt snabbt men jag vill ha långt hår nu nu nu. Har hört från vissa att det ska fungera och vissa att det inte gör det. Får helt enkelt se hur det tar sig på mitt hår. Tänk långt blont hår nu. Åhhh!

Fick mig en liten mild utskällning av Christoffer igår att jag aldrig är på gymmet längre. Så idag fick jag sånt dåligt samvete så nu ska jag faktiskt snart promenera upp till gymmet. Först ska jag ta mig en kopp kaffe och mysa lite här hemma. Längtar tills jag får träffa Gustav ikväll. Knappt träffats på två dagar. 
T r å k i g t  i h j ä l !

💗




Tisdag 12/11

Godmorgon! Ännu en dag då jag har kvällspasset. Ångest! Ligger i sängen, dricker kaffe och tittar på tv. Har absolut noll ork när jag jobbar kväll. Man väntar liksom bara på att man ska börja jobba, sen jobbar man, hem och pussar lite på Gustav sen är det läggdags. Men "bara" 115 dagar kvar till Thaialnd. Amen fy fan vad jag tjatar om det men det är det som håller mig vid liv nu haha.
Tappat träning och kost helt.
Åh ännu mer ångest. 
Nu ska jag sätta på en film och kasta täcket över huvudet. 
Bild sen jag och Nathalie var i Cypern 2012. 

Pappas dag

Idag är det fars dag. Dagen då man ska hylla alla pappor. Jag tycker att farsdag, morsdag, alla hjärtans dag osv känns så påtvingade. Men ska ge något till sin käraste på alla hjärtans dag tex. Men saken är att man hade blir så mycket gladare om man fått blommor en helt vanlig tisdagskväll istället för dagen då man nästan är tvingad till att köpa något, det känns inte som det har samma betydelse och betyder lika mycket som om man skulle fått något någon helt annan dag. Nä, så jag dissar sånna dagar ganska mycket. 

Men jag skulle ändå vilja skriva några rader till min fina pappa. Speciellt för att han är världens finaste pappa som alltid ställer upp och för att jag är ganska dålig på att säga att jag älskar honom. Min pappa har gått igenom ganska mycket men ändå är han alltid så glad, han ställer alltid upp för alla andra och ibland glömmer han bort sig själv. Ibland önskar jag att jag hade mycket pengar så jag hade kunnat bjuda min pappa på en semester till Italien för jag vet att han tycker om Italien. Jag hade velat ge så mycket till honom i gengäld för allt som han har gjort för mig. Min pappa är stark, han är en stålpappa , min stålpappa. Jag älskar dig så himla mycket. Du är värd allt bra i hela världen. 


Farbror doktor

Försov mig imorse, vaknade i panik och tänkte "Det är något jag skulle idag, men varför har jag inte ställt klockan"
 -just det, doktorn i Lund!
Slängde på mig kläderna, hann fixa mig nått sånär. Jäkla tur att jag vaknade i tid. Satte mig i bilen 07.55, ska vara i Lund 08.30. Körde nock inte lagligt, eller nä det gjorde jag inte.
Så nu sitter jag här och väntar väntar och väntar. Hann dock ta en ego bild innan jag stack. 


Lovely shoes

Lussebullarna klara, maten förberedd, Gustav och Pontus iväg skickade på träning och nu väntar jag bara på min saknade Lisett. Gud så länge sen vi träffades. Kommer bli en massa prat och mys hela kvällen. 

Idag kom mina skor som jag beställt från shepherd. Prövade Amandas när jag var hos henne och blev kär. Så himla sköna och perfekt nu till vintern.





If you mean something, say it!

Då är msn ledig idag men ändå vaknat man kl 07.00. Har nog inte sovit så hör dåligt på väldigt länge. Tankar som flyger runt i huvudet och knager på min hjärna. Saker som man tänker på att man borde sagt istället för att vara tyst. Jag är inte den som inte vågar säga ifrån när jag tycker någonting är fel och jag står för vad jag tycker. Men ibland så spårar hjärnan ett spratt och ut från munnen kommer ingenting. Dom den klocka brukar säga "det är lätt att vara efterklok".  

Funderar på om jag ska stiga upp nu och göra min världens godaste frukost och kasta mig i soffan och se en film. Städ och tvättdag är det idag också. Har inte riktigt kommit på varför den dagen alltid faller in på mina lediga dagar? Dö märkligt. 
Ikväll ska jag äntligen få träffa Lisett. Som alltid blir det tacos och massa mys. 


Dessa bilderna tog jag förra hösten. Tänkte att jag får nog ta och plocka fram kameran lite oftare. Tycker om att fotografera, sen att dom inte bli monster bra kan vi ta och skiiiiina i.  








Onsdag

Fy vad en bra dag kunde vändas till en dålig dig på mindre än 10 minuter. Nu ska göra det som jag gillar bäst och det är att krypa ner i gustavs famn. Somna där och vakna av att han pussar på mig.

Jobb idag och jag ville bara hem hem och hem.. Vill bara vara hemma. Jag ska bli en hemma fru nu har jag bestämt mig för. Tänk vad skönt det hade vart. Gått hemma och pulat hela dagarna , laga mat och städa lite smått och sen shoppa för Gustavs pengar. Shit vad gottigt!


Man kan väl ångra sig?


Jag sa att jag tyckte hösten var mysig. Från och med nu tar jag tillbaka det. VINTER är mysig. Kan det inte bara bli jul och snö? Eller varför inte den 7 mars så jag kan ligga på stranden i Thaialnd och bara njuta med min fina sambo. Snart snart snart. 
Jag älskar dig

Better late than never..

.. Som jag brukar säga. Här är några bilder från Olas fest som jag tog. Tänkte göra en fotobok till Ola med alla bilder. Så nu får vi hoppas att han inte är inne och löser på min blogg. Men äsch, som sagt. Bättre sent än aldrig.




















 

Today its a happy day

Uppe med tuppen denna lördagsmorgon och fråga mig inte varför. Kan ju dock bero på att jag somna i Gustavs knä i soffan kl 22.00 igår. Alltså jag tycker synd om honom. Somnar jag inte klockan tio på helgen somnar jag vid åtta på vardagarna. Kvalitetstiden som jag borde ta till vara mer på och INTE sova. Men är man född trött så är man. Skyller lite på vädret, att det alltid är så mörkt. 

Idag är jag ledig. Den enda dagen på denna veckan. Ska ta mig till gymmet om en stund, sola lite sen så tänkte jag tvinga med min mamma till Malmö. Det blir lättare sagt en gjort för hon är ingen shoppingmänniska. Men lägger jag fram puppyeyes så kanske. Ikväll blir det fördelsedagsfirande för Markus och Cornelia och imorgon såklart jobb. 

Nu ska jag läsa min älskade bok som jag inte kan slita mig ifrån och mysa till levande ljus i sovrummet tills solen går upp.