En stor jävla suck till mig själv.

Ibland blir jag så trött på mig själv. Trött på att jag inte kan hålla vad jag lovar mig själv. Självdisciplin är något jag borde skaffa mig. Kan någon lära mig?

Ligger i sängen nu. Det är så tråkigt att vara ensam. Ensam nätter ut och nätter in.
Eller nä nu ljög jag.
Ganska mycket!
Men för det mesta. Jajo, jag tycker det är ganska skönt ibland att vara ensam. Men det för absolut inte bli för ofta. Nej fyför! Siiiip.. Tycker om sällskap.

Imorgon är det torsdag och då ska jag träffa Johanna och Nathalie. Mycket skvaller eftersom Jimmy och Johanna har förlovat sig när dom var på semester. Åh, kommer ihåg lyckan. Kärleken blev mycket starkare på något sätt även fast det bara var en ring på fingret. Har alltid sagt att förlovning är totalt i i onödigt för kärleken sitter inte i ringen. Men när Oskar "friade" eller vad tusan man säger till mig så blev det som att vi blev kära på nytt. Helt sjukt! Underbar känsla.
Så ni som överväger att "fria" till era flickvännen. DO IT!
Kommer nog kära ner mig i dom turturduvorna totalt.
Kärlek är fint, jag älskar kärlek.

Itś just words.

Först när jag läste det kom klumpen i magen. Panikklumpen som är så fruktansvärd. Panikklumpen som jag vill slita ut ur min mage, rulla ihop till en boll och kasta långt åt hellskotta. Men nästan direkt efter övergick den till att jag blev äcklad istället. På någon sätt så blev jag äcklad av dig. Det är inte dina ord. Du skriver inte så egentligen. Men vi har ju fått svart på vitt nu att du är inte den du en gång var, och det känns så skönt att det blivit så. Då är det lättare för mig att acceptera. Du är inte den jag en gång var kär i. Du har förändrats och det är inte till det bättre. Jag älskar dig ännu och det kommer jag förmodligen alltid att göra. Men på den nivån du ligger på nu. Mhhmhh, nope, där är inte jag.
Jag ligger lite högre upp.
Lite bättre. Det får mig att få styrka.
Jag är värd mer!

Ibland skrattar jag åt ditt beteende & dig.
Det är skönt! För jag orkar inte gråta.

Kan nästan tro det.

Jahapp, endast tisdag idag. Bara för att jag vill att denna veckan ska gå fort så jag kan få flytta in i min lägenhet som jag får på söndag så kommer den ju dock inte göra det. Jobbigt? JA!

I skrivandes stund har jag mobilen på magen och den har växt till sig litt. Får nog börja skärpa mig rejält här.
Vill va fet?
Nä tror inte det ..

Snart kommer mamma och Ola med mat och jag kan knappt bärja mig. Så attans hungrig. Ja jag ska faktiskt äta sallad på tal om tjock mage.

Idag fick du mig att få tårar i ögonen. Det var veckor sen sist. Skönt att det avtar mer och mer och jag längtar tills jag blir så stark som jag vill vara. Så stark så jag kan se mig med någon man. Se mig lycklig med någon annan. Beteendet som du har är under all kritik och det känns så bra att jag inte ligger på den nivån. Heja mig, jag ska, jag måste, jag vill klara detta! Berg och dalbana som sagt men jag fixar.

3 små djupa andetag.

Ibland känner jag bara frustration. Man vill så mycket men det går inte som man vill. Någon man hoppas på går inte vägen och det gör en så gaaalen. Vill bara knacka lite på ditt huvud och få veta hur du tänker kring allt detta.
Tror dock inte jag kommer få några bra svar med en knackning men det är en början.
Gav, unge. Vad händer?
Kokar.
Nu ska jag sova. Godnatt!

Min säng, min bästa vän.

Nu har jag landat i min säng. Haft super trevlig kväll med fina vänner. Mycket skratt, god mat och dryck. Sov endast 4 timmar i natt. Men har ingen annan ön mig själv att skylla. Klockan ringer 10.00 så blir det 1 mil på löpbandet på gymet (jaja tror jag ja, kommer sluta med sovmorgon till 12.00) men som sagt alltid tanken som räknas. Gooonatt!

Smygehamn

Igår kväll fick jag och Nathalie ett ryck att rulla till Smyghamn. Så vi gjorde det! Ganska korkad idé men vi gjorde det. Kommer dock inte göra om det inom den närmsta tiden. Men duktiga var vi! Nu ska jag försöka sova för imorgon ringer klockan 07.00 och då blir det en morgonrunds i Östervpngsparken. Måste bli av med det jädrans chokladet som jag tryckte i mig ikväll. Verkligen bara krängde det på några sekunder. Mjaa, tjockisvarning!

Söndagsmys hos A & F!

Sitter eller jag ligger i soffan hos Amanda och Fredrik. Har precis sett handbollen. Kass! Alla är helt bittra här nu och säger inte ett ljud. Kul tänker jag som inte bryr mig ett dugg om handbollen egentligen. Är skit trött så jag klagar inte. Ska nog ta mig en nap! Förövrigt är jag jätte gottesugen. Ska handla den största godispåsen någonsin när jag går hem och äta upp allt. Bara för att jag kan! Jobb imorgon och jag vill bara dö. Träning och diet står på schemat nästa vecka. Måste bli av med dom kilona jag lagt på mig under helgen.

One day.. one day!

Ska börja ta upp det här med bloggandet igen. Känns skönt att skriva av sig! Kommer bli ganska blandat här men det är mina känslor som får styra över vad det blir. Och så får det blir!

Denna veckan har varit bra. Jag har varit glad! Har träffat fina människor som ger mig så mycket, som får mig att le. Jag könner mig starkare nu och snart har alla pusselbitar fallit på plats och jag kan verkligen börja mitt nya liv som jag ser fram emot. Jag ska flytta till en lägenhet som blir min, bara min. Jag ska bo själv i en liten två. Det känns så bra! Ett hus är lite stort för mig och jag trivs inte även om jag hade velat. Men set fungerar inte! Flyttat om 3 veckor och kan inte mer än längta.

I torsdags blev jag bjuden på mat hos Simon, och på kvällen blev det mys hemma hos Jenny med henne och Caroline. Mycket trevligt! Igår hade vi mega mys hemma hos mig jag och mina fina vänner. Det blev gotte, Eva&Adam och handboll. Är så himla glad för att jag har världens finaste vänner. Ikväll ska jag festa med Nathalie. Hoppas kvällen blir lyckad!

Annars går det bra med min träning och det är så jäkla kul. Älskar att träna. Speciellt när man ser skillnad. Tänkte att jag skulle göra en sån mätning på gymmet där man det hur mycket muskler och kroppsfet man har. Bryr mig egentligen inte speciellt mycket om det vill bara kunna vara nöjd med mig själv. Men tänkte göra det om några månader igen och då ser man ju om det hänt något förändring.

Och sist till det öppna såret i mitt hjärta. Det börjar läka så smått men det går sakta. 3 månader nu och jag börjar tänka i andra banor. Jag börjar känna att det är ganska skönt att bara själv. Ja förutom just i denna stund för nu har jag panik och hatar att ligga i soffan själv och försöka hitta något att göra. Meeeen jag vet att jag klarar mig och är så fruktansvärt tacksam för alla människor som gör så mycket för mig, över dom som jag inte känner har gjort saker för mig som jag är så himla tacksam för. Sanningen kommer alltid fram och det har jag sagt hela tiden. Ju mer jag får vet ju lättare kommer det gå för mig.

Nu ska jag försöka tvinga upp Jimmy så vi kan åka till Malmö och shoppa. Är dock fint väder så stranden hade varit nice. Men länge sen jag var i Malmö! Synes och sånt. Haay!