Ystad Saltsjöbad med Karoline



Nu är vi hemma från Ystad Saltsjöbad. Fy vad vi har haft det underbart! Vi har verkligen bara kopplat av, och njutit. Fick en 2 timmars behandling som heter The Creek. Lite smått besviken på det dock. Man fick ite riktigt dom sakerna som där stod av man skulle få. Men ja, gjort är gjort och jag kommer inte ta den behandlingen något mer. Vi satt ute i poolen i snön och pratade en massa strunt. Jäkla skön känsla att det snöar i huvudet på en sen är man dödligt varm på kroppen. Dagen får ändå 10 poäng av 10. Ska ta med mig Gustav dit en gång. Åh vad mysigt!

Nu ska vi hem och äta founde hos mamma och Ola. Jag är helt slut i kroppen. Man blir faktiskt riktigt matt av att .. bara göra ingenting. Feeling! Men nu känner jag mig renare än någonsin och är redo för att kränga mat. 

931 Nutri color creme



Sen jag blev blond har mitt hår slitits sjukt mycket. Det har brutits av och blivit risigt. Eftersom jag inte vill bli blond blond igen om ni förstår vad jag menar så tänker jag inte slinga mitt hår lika ofta. Ändå låta det bli en ganska bra utväxt. Men eftersom mitt hår tror att det är någon sorts ogräs så växer det därefter. Och vem hatar inte utväxt? Jag använder mig av denna hårinpackning som är en färgbomb som gör håret blir lite mer askigt + att håret blir vädligt lent och mjukt. Man ser inte min utväxt lika mycket och jag tycker att färgen blir så himla naturlig och det är precis så jag vill ha det. Den är så jäkla bra. 
Den är helt klart ibland top 10 listan. 
Denna har jag köpt av Malin på studio M&C. 

Nu ligger jag nerbäddad i soffan. Som jag har gjort dom senaste tre dagarna. Ni är jag fit for fight. Snorar lite och så men ingen feber. Så jag är redo för spa imorgon med min kära kollega Karoline. 

Paradise hotel

Det finns en liten sak som kanske kanske kaaaaaanske kommer hända om jag har tur. Jag vill detta så himla gärna att jagvill få reda på hur det kommer gå som jag vill ha det. Ända sen igår kväll har detta cirkulerat i mitt huvud:
-"tänk om detta går vägen, tänk OM"
-"nä varför skulle jag ha sån tur? När jag vill något som mest så händer det aldrig. Varför skulle det ens hända mig?"
Aaaarh suck och stön. Kross my fingers!

Från det ena till det andra. FAN AINA! Jävla jävla attans fan. Varför valde du Thobias? Jag som hoppas på Niklas i final. Jag sa till Gurra om inte Niklas kommer stå i final så kommer jag inte titta mer, finns inte en chans..
Eller jo, där ljög jag..
Tomma hot för jag kommer visst titta. För jag älskar PH. Är det ens normal att Löngta till mån-ons kvällar till kl 22.00 Men arh. Snyggenicklas är ude. 


Clinique



För att inte bara skriva om vad jag gör om dagarna så tänkte jag skriva om denna super primer som jag har. Trodde först inte att det var nödvändigt att använda det men köpte denna för ett tag sedan och den är verkligen super. Hyn blir så len och det är så mycket lättare att få en jämn foundation. Jag använder inte så mycket smink men hade gärna velat. Dock är jag väldigt intresserad av det och tycker det är kul att lära sig nya saker inom det. 
Denna primer är perfekt för mig nu på vintern då jag nästan alltid är röd om kinderna. Den har en grön nyans som gör att man dämpat rodnaden. Rekommenderas starkt!
Ta först din vanliga dagkräm som vanligt och sen denna över. 
Till sommaren har jag bestämt mig för att gå en Makeup utbildning om allt går vägen. Hoppas!

Ligger i soffan nu med Gustav. Vi var ute och tog oss en runda i snön innan. Eftersom jag är sjuk har jag legat pall i soffan hela dagen så kände att jag behövde komma ut och andas in lite friskt luft. Nu blir det fotboll (?) sen är det PPPPH!!

Tilde Vilde



I söndags var det brunch hos svärföräldrarna för att Lars-Peter fyllde år. Det bjöds på bacon, ägg, pannkakor, bullar osv. Det satt som det skulle i magen efter en sen utekväll i Malmö i lördags med Lee och Matilde. 
Jag blev ompysslad av Tilde med flätor och klämmor i håret. Jag bara njöt medans hon roade sig!
Finns nog inget skönare än när någon pillar i ens hår. 
Igår efter jobb åkte jag hem och bokstavligen talat dog. 38 graders feber, hejhej välkommen!
Blev ompysslad av min Gustav. 
Åh så mysigt. Ska nog vara sjuk lite oftare. 
Fast näää, har varit förkyld i veckor nu känns det som så det hade varit underbart skönt med förkyld/feber-fri Malin nu. 
Om inte förr så lär jag bli frisk tills på fredag då jag och Karoline ska på spaaaa. 
Ja ni hörde rätt, jag ska på spa. Avis?
Jag hade varit ;)

Nej nu ska jag slita mig från mobilen ch jobba. Det är så jävla undebart att vi har personal så det räcker så att man slipper jobba när man är sjuk - fast tvärtom!
Detta suger. 

Godnatt

Nu ska jag krypa tätt tätt intill min sambo. 
Lägga mig på hans bröst med hans armar om mig.
Tryggheten och kärleken är oslagbar. 

Dumma elaka mage

Alltså ni vet när man har mensvärk och det får ut i ryggen och så vill man bara lägga sig ner i fosterställnig. Ja det kanske inte alla ni läsare vet men jag antar att det bara är tjejer som läser här så därför beskriver jag det så.
Så har jag nu fast utan mens och 20 gånger värre. 
Jag vill bara hugga av min mage. Inga värktabletter hjälper. 
Fick det när jag kom hem från jobb och det har hållt i sig till nu. 
Aaaaaj. Hjälp !!

Tjugoandraiförsta



Idag ville jag verkligen inte stiga ut sägen. Jag vill verkligen inte och jag var nästan beredd på att protestera. 
Kunde inte somna igår. Ni vet när ena näsborren är täppt tex höger näsborre , då kan man inte ligga på höger aida för då känns det som huvudet är skit tungt och man håller på att kvävas. 
Någon mer som känner likadant?
Inte? Nehe.. Det kanske bara är jag då.
Men asjävla jobbigt är det. 
Plus att jag somnade med en halstablettet i munnen så när jag vaknade så hade den klistrat fast sig på min kinden. 

Igår hade jag en mysig och välbehövd kväll med Olivia. Gud så skönt att få snacka av sig. Ibland behöver man lätta på vingarna lite och det gjorde vi verkligen. Idag blir det kvalitetstid med Gustav. Älskar våra dagar som bara är avsedda till oss och som innehåller en massa mys, mys, mys och roligheter. 

My weekend

Måndag igen och redo för en ny vecka. Har taggat musklerna och pumpar ner energi i benen. Denna veckan ska jag benemig både springa och styrketräna. Blev jätte förkyld i onsdag och har inte kunnat träna sedan dess. 46 dagar till Thailand. Ge järnet nu Malken!

Helgen spenderades med fina vänner. Fredagen bjöds på myskväll med Amanda och Fredrik. Blev bjuden på tacos och sen så tjatade jag och Amanda till oss att vi ville se Sex and the City 2. Fredrik hade ingen talan där, han fick helt enkelt infinna sig i att det är vi som bestämmer. No matter what! Gustav var på pokerkväll hos sin kusin och han fick endast spela om han kom hem med plus i börsen. 50kr plus. Alltid något!
Lördagen spenderade vi hos joppe och Sara. Blev bjudna på tre-rätters och bara mös. Pratade om allt mellan himmel och jord och skrattade så vi grät. Fick känna en liten spark av lilla bebisen. Känns som den kommer födas som en liten fotbollsspelare dirket. Bugar och bockar för en underbar lördagskväll. 
Och till den sista dagen på helgen SÖNDAG. Min enda lediga dag på 21 dagar och jag och Lee spenderad den med att åka till Skurup och se våra kära pojkvänner spela cup. Det måste jag säga bra flickvänner. Heldag med Lee och på kvällen hade man minst sagt kramp i skrattmusklerna. 

Fredag

Frulle. Jobb. Träffa Amanda. Hej fredag!

Ordkräk, håll i er!

Alltså jag är så fruktansvärt trött på människor som hela tiden vill göra skit för andra, och som klagar klagar och klagar. Man ska hela tiden jämnför sig själv med andra. När någon är lycklig så är det fel, då ska det tisslas och tasslas bakom ryggar. Men fundera och tänk en extra gång innan du öppnar munnen för kanske beror det på att du inte lever i ett lika lyckligt förhållande och måste därför trycka ner andra för att känna att du inte är dålig, eller för att inte inse sanningen av att du är avundsjuk på detta fina par som är kära i varandra och som dessutom visar det för omvärlden. Varför inte berundras tjejen/killen som lyckats gå ner i vikt och få en snygg kropp. Du kanske innerst inne också vill lyckas med att gå ner i vikt och i själva verkligen egentligen bara är avundsjuk på denna personen för att han eller hon lyckats. Istället för att beundra och glädjas måste det pratas skit och kommenteras hej vilt hur denna personen lever sitt liv för att inte få dig själv att se sämre ut. Varför kommentera andras utseende när du inte är perfekt själv. 
Varför varför varför kan vi inte glädjas åt andra och Varför varför varför ska vi alltid försöka vara bättre än grannen?
Tro på dig själv och vad du gör. Man mår inte bättre av att få andra människor att se sämre ut än vad man själv är. 
Det finns bara en av dig! Du kan aldrig bli någon annan så njut av ditt liv istället för att lägga din energin på andras.

Så så var det sagt! Godnatt 

Lat


Jag älskar lediga dagar då det enda rörelse man måste göra är när man ska byta kanal på tven, eller gå på toaletten. Möjligtvis föra gaffeln till munnen när man ska äta såvidare man inte har någon som är villig att mata en. Ungefär så har min dag sett ut och jag känner verkligen att jag ville inte vara nyttig idag. Blev bullar till frulle, slog till med en kladdkaksbit till lunch, middag serveras pizza och för lite kvällsfika åt vi chips och drack dö mycket läsk. Så jäkla gottigt att för en gångs skull ute ha ångest att kan gjorde det. 
Feeling!
Imorgon jubb som vanligt. 19 dagars jobb står på schemat varav 1 ledig dag 
Feeling igen ..
Nu ska jag sova, sova och sova. Drömma mig bort till Thaialnd och värme. Detta mögvädret kan dra. 

lift your ass and move


Frukost
Kvarg med hasselnöt protein, blåbär och lite solrosfrön // kopp kaffe // stort glas vatten // 2 omega3

Nu är jag på jobb och jag bara längtar tills klockan slår 13.30 så jag slutar för dagen. Förhoppningsvis får jag ännu en ledig helg. Två helger i rad, kryss i taket! Kommer dock jobba 14 dagar i rad efter det men vad gör man inte för sina kollegor när som behöver vara lediga. Jag smiter ju iväg i 3 veckor sen så jag är väl inte mer än skyldig det egentligen.
Igår följde Gustav med mig och tränade. Vi körde funktionellt pass. Fy för enda in i h*lvete vad jag har träningsvärk i både rumpa och ben. Jag skulle sätta mig ner på huk för att ta kaffe i ett skåp på jobb. 
Jag kom inte upp ...
Det gick inte! Jag kollade mig omkring så ingen såg mig sen så la jag mig ner på knä, tog ett djupt andetag och kastade upp ena foten i golvet sen hjälpte jag till med armen genom att hålla i bänken. Sen drog jag mig upp..
SKRATTA INTE.. Eller jo ni får lov, det gjorde jag. Eller först visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta, men jag valde att skratta. Kändes att det blev lättast. Ett litet skratt med glädje av att jag verkligen har träningsvärk. Det betyder ju att jag kämpat på gymmet. 
All praise to me, myself and I!
Nu ska jag sluka min tredje kopp kaffe för dagen. Kokar lite att jag börjar dricka kaffe för nu kan JAG INTE SLUTA!!!

I want to be yours as long as I live



Cypern 2012




Black and white


Ligger nerbäddad under täcket. Funderar på om jag ska promenera upp till oasen och köra ett funktionellt pass. Men min ork är lika med noll. Bajspotta också!

Gustav kommer hem vid 11 och jag funderar starkt på att bara ligga i min säng tills dess. Men tränad kropp kommer inte av sig själv fast man velat det. Så det är bara till stt lyfta på röva och bege sig ut i istiden. Kokar på att jag inte har en cykel. 
Älskling jag önskar mig en cykel när du fyller år. 
Kan man säga så? 
Gottigt det hade varit att kunna önska sig saker på andras födelsedagar. Jag ska pröva och se om det funkar hehe. 

Tisdag 7 januari tvåtusenfjorton

Har varit ledig lördag-måndag. Hallelulja vad det har varit behövligt. Det har vart behövligt för mig och Gustav att få ha 3 dagar helt för oss själva. Bara kunna ägna oss åt oss och bara njuta. Idag är det tillbaka till verkligheten och nu kommer vi jobba om varandra i princip varje vecka och helg. Men vi blickar framåt och tänker positivt. Snart Thailand. Villet innebär 3 veckor i paradiset med varandra. Det kan ju verkligen inte bli bättre. 

I lördags kom vi på den briljanta idén att vi skulle träffa några saknade vänner och gå ut och äta och sedan bowla. Slängde iväg några sms och några timmar senare sitter vi på A9 och äter gott. Första dagen vi bröt vårt nyårslöfte med en HANBUGARTALLRIK. 
Bra gjort!
Efter maten blev det bowling och fy vad kass jag var. Inte för att skryta hehe så låg mitt snitt på ca 170 per serie. Nu kom jag knappt över 100. Hallåååja?
OCH JA, jag har spelat bowling.
Mobbas inte ..

Iallafall för att fortsätta så efter bowlingen gick vi hem till Amanda och Fredrik där vi spelade sällskapsspel och hade allmänt trevligt. Min söndag bestod mestadels av skog skog och skog. Jag och Gustav fick för oss att springa lite i skogen. Förutom att vi gick lite fel, min näsa rann som Niagarafallen, min fot ömmade, kändes som jag svalt världens taggtråd så var det ganska mysigt och luften och vädret var helt underbart. På kvällen åkte jag hem till Amanda och Fredrik , igen. Blev bjuden på mat och sen blev det hockey. 
Jag som är den mest ointresserade kvinnan i världen när det gäller sport satt på nålar under JVM finalen. Var tvungen att ta upp min mobil emellanåt och pilla lite. Kunde inte kolla. 
Mesigt, but thats the truth!
Faktiskt ganska så kul. Borde bli mer insatt i sportvärlden. Speciellt när man jag en sambo som tydligen hade kunnat då för fotboll och inte minst för totti. 
Och under kvällen bröt jag mitt nyårslöfte igen med att äta godis. 
Noll karaktär. 

Nu ska jag sluta med "detta gjorde jag i helgen-inlägg" och fortsätta jobba. 
Haauudy!


You can do it

Världens mysigaste fredag med min Gustav. Tog oss en lång pw på kvällen. Gud så skönt det är när man väl har kommit ut. Vi går och pratat om allt mellan himmel och jord och så glömmer man bort både tid och hur långt man gott. Körde även lite intervaller kvällen till ära och denna gången klarade jag springa längre än sig. 
Halllååååe maraton!
Väl hemma blev det en varm dusch sen kastade man sig i soffan och såg sista filmen av vårt Pirates of Carabbien maraton. Men det som aldrig hör till ovanligheterna inträffade såklart denna gången också .. Jag somnar. 30 min in i filmen.
Kul!
Så jäkla rolig och social flickvän den där gräddnos har. 
Äsch shit happends, nu ska vi snöra på oss löparskorna och bege oss upp på en morgon pw. 
Om jag har tillåtelse att säga det själv så är vi för jävla rediga. 



I hit you bigas

Ligger pall i sängen nu. Fyfan (ursäkta ordvalet) vad jag är slut i huvudet. Jobb, tvätt, städ, tvätt, gym, handla, laga mat, tvätt, utkastning av granjävlen...
Ja ni fattar vart jag vill komma. 
Jag och Guffe-bus var precis ute och tog en kvällspromenad på 50 min. Så jäkla skönt. Det är bara till att vänja fettvalkarna vid detta nuför det är stående varje kväll nu. 
Älska nyårslöften. 
Vi sprang faktist också lite, waaaddup, dog efter typ 200 meter. 
Så jiiiivla bra kondis. 
Nu ska jag ta mina fettförbränningstabletter och somna gott i gustavs famn. 
Gymmet står på schemat imorgon. Uh uh uh, Malin is on!

Såhääääär platt mage ska jag ha till sommaren. 


Nyårsafton

Jag hade en helt underbar nyårsafton. Lugn och väldigt trevlig kväll. Hade fina människor runt omkring oss. Jag och Gustav tackar alla för en bra kväll! Ett extra tack till Ludde och Sofie för all hjälp, utan er hade vi inte hunnit med allt i tid. Så roligt att ni höll oss vakna till 05.30. Sista timmarna på kvällen satt/låg vi alla i vardagsrummet, drack vin, pratade och spelade musikquiz. Helt underbar och mysig slut på kvällen!
Hoppas alla hade en Lolas lyckad nyår som oss. 

Nu blir det Pirates if Carabbien maraton med min älskling.