20130215

Spenderade alla hjärtans dag med fina G. Personligen tycker jag att den dagen är ganska så överskattat. Det har jag förstått att andra också tycker med tänkte på att det är nästan det enda som skrivs över hela Facebook.
Om man nu hatar dagen så mycket, hur har man då ork att lägga sin energi på att skriva negativa statusuppdateringar om själva alla hjärtansdag.
Bittra jäklar!
Min dag var som sagt väldigt mysigt. Jag och G lagade planka, bakade kanelsnäckor, åt ost och kex, drack vin och spelade skipoo. Blev såklart ett par avsnitt Gossip Girl innan vi somnade tätt intill varandra.
Ingen har fått mig att känna denna lycka och gemenskapen innan som du får mig att känna.
Inte är man längre ensam i tvåsamheten.
Nu är det ett vi, du och jag.



This feels like a fairy tale. A story where you are the prince who does everything for his princess. I will always be your princess!

Sono innamorato di te!

Jag är så himla glad och lycklig. Varje dag vaknar jag upp med ett leende på läpparna och det känns så himla underbart. Nu i efterhand har man lärt sig att man måste ha motgångar för att sedan jobba sig upp igen och bli en ännu starkare person. Jag har lärt mig att man inte ska ta någonting föregivet. För en dag står du där helt ensam, vänder dig om och ser tåget som du trodde du skulle med åka förbi. Men som tur kommer det nya tåg som är ännu bättre och som tar dig till rätt destination. Jag hoppade på det tåget och hamnade rätt. Det du minst anat sker och du kan inte känna dig gladare.

130110. Du. Jag. VI! <3

Wednesday

Ligger rak lång i soffan och är helt slut i rutan. Har överansträngt min fot så den är helt svullen. Har smörjt in den med voltaren och tigerbalsam i hopp om att det ska försvinna tills imorgon så jag kan träna lite kondition i form av löpning.

Tränade med Ida idag på cx30. Sådär bra nu när inte Andreas håller i det. Men det funkade! När vi var klara överraskade Ida mig med en shaker.
Så gullig hon är!
Hon bjöd även på fika. Fin vän man har!
Nu kom beibi hem så nu blir det massor av mys.

P U S S

Ligger i soffan och väntar på att Gustav ska komma. Förstår inte hur man kan sakna en person så mycket och så snabbt. Vi hinner knappt vara ifrån varandra förrens jag vill vara i hans famn igen.

Har precis gjort en jädrans massa squats. Större och fastare rumpa. Jadåååe.
Tränat kondition idag och imorgon står core och IW på schemat.
Börjar snart tröttna på att träna. Händer för fanken ingenting. Gaah, var blir min smala kropp ååå? Komsi komsi!

Nu kommer G så nu blir det mys i massor.

Lovely

Hemma efter en super mysig helg med Gustav, Ida och Johan. Vallåsen och sen tog vi in på hotell i Ängelholm. Riktigt mysigt och litet hotell mitt i centrum.
Om man nu ens kan kalla det centrum.
Dödare än den dödaste.
Men vi hade det hur trevligt som helst. Satt på en fin restaurang som hade rocka billy tema. Kvällen slutade ganska tidigt då vi alla var trötta efter dagens äventyr.

Idag hade jag inte tänkt göra allt för mycket.
Men shii fick jag.
Slutar snart jobba, sen fika med Emmie (men som jag dock ser väldigt mycket fram emot), träna och sen bowla med pappsen.
Ikväll ska jag bara mysa med min fina framför Gossip Girl och boka resa till värmen.

Ängelholm

Vi har det så underbart bra här i Ängelholm. Myst i backen på vallåsen hela dagen. Vädret har varit perfekt! Snart dags att gå ut och äta sen slå klackarna i taket.

Jag är så lycklig!