Blåst blåst blåst

Fyfarao vilken natt. Har inte kunnat sova en blund för jag har bara hört hur det blåst. Det piper typ i våra fönster och det har varit skitstörigt. Gustav skulle köra till jobb 04.15. Usch vad orolig jag var när han skulle ut och köra. Men som tur var fick jag ett sms när han var framme så jag kunde somna igen. 

Nu sitter jag i soffan och tittar på Nyhetsmorgon. Vuxenpoäng ihjäl!
Snart jobb, är dö taggad ...



Rosa

Idag är det den 28 oktober. Dagen då min äldsta vän Mimmi fyller år, min älskade lillasyster blir ett år äldre, det är endast 130 dagar till Thailand och 57 dagar till Julafton. Tänk er att min lillasyster blir 19 år , lillasyster. Hujedamig! Vilket innebär att jag måste vara 4 år äldre. Gah, nästa gång blir jag 24 och nästa år igen är jag närmre 30 är 20. Ja , men det får en till att må så bra när man tänker så.. Ironin flödar!

Efter jobb ska jag och Gustav ha kvalitets tid innan vi ska hem till Savannah på födelsedagsmiddag. Ikväll ska jag se cancergalan, någon annan som med ska det? Alla har vi sorligt nog någon som gått bort i cancer. Fruktansvärt! Den här jävla sjukdomen är så hemsk. Jag blir så arg på den. Varför finns du? Du tog morfar Jans liv, min Jan. Du har tagit så många andra liv av nära och kära som jag känner. Dumma cancer, försvinn ur denna värld! Jag blir så ledsen när tänker på alla hemska berättelser det finns. Man tänker alltid att det inte kommer hända en själv, men tänk så gör det?

Jag har en vän som berättat hennes historia, hur hon miste någon hon tyckte om. Ofta kan det komma upp i mitt huvud när jag klagar på saker jag inte borde. Jag ska vara glad att jag har friska och fina människor i min omgivning och man ska vara rädd om dom man älskar och ta tillvara på all tid man har tillsammans. Bråka inte och säg inte elaka saker i onödan för man vet aldrig vad som händer här i livet och det är ganska skrämmande. Med det sagt så vill jag skicka en hälsning till min familj, pojkvän och vänner att jag älskar er. Jag säger det för sällan. Men ni är allt och utan er är jag ingen. 



Ola 40 år!

Happ, då var denna helgen över innan man hann räkna till tre. Olas fest igår och den var bara så jäkla lyckad. Klockan 03.30 gick jag och Gustav upp och la oss. Familjen och Olas familj sov över eftersom vi alla ville hjälpa till att städa dagen efter. Jag och Gustav delade på en 90m säng. 
Ja, ni kan själva tänka ut hur bekvämt det var och hur mycket vi sov. Dvs noll timmars sömn och när man råkade somna till liiiiite ja då fes någon annan så man vaknade med ett ryck då det ekade som fan. Alla sov i samma rum i våningssängar, feeling!

Idag har vi bara degat här hemma. Killarna har avlöst varandra och nu är det bara Ludde kvar. Och som alltid annars är det fotboll som gäller.  







Godmorgon

Godmorgon! Idag är jag uppe med tuppen. Vakande redan kl 7 men jag fick inte godkänt av mig själv att få upp då så jag fick krypa ner under täcket igen men nu orkade jag itne försöka somna om längre. Så nu ligger jag i sängen och tittar på film med en snarkande Gustav kramandes om mig. Älskar våra mysmorgnar! 

Idag ska Ola bandola ha 40 årsfest. Så snart ska vi upp och hoppa sen är det full rulle hela dagen fram till kl 18.00 då vi ska vara där. Och jag är jätte hungrig så den som vill komma med frukost är välkommen. Jag bjuder på kaffe eller te. 

Kärleksförklaring till bästis

Ni vet den känslan att ha än bästa vän som verkligen är ens bästa vet. En vän som man kan säga allt till för det stannar bara där. Man kan skratta och gråta tillsammans. Man kan alltid säga hur man känner och mår utan att man bli dömd. Man behöver bara titta på vara dra och förstå vad den andra tänker. Man har sina interna skämt som bara vi förstår. En bästa vän som man inte behöver träffa så ofta men som ändå alltid kommer finnas vid din sida oavsett vilken tid på dygnet. Har exakt lika roligt tillsammans även om vi sitter i vars en enda av soffan eller om vi är ute och slår klackarna i taket. 

Du är min bästa vän Nathalie & jag hade nog aldrig velat ha ett liv utan dig.
Eller kanske , eller nä, jag hade INTE klarat mig utan dig. 
Pussss i mängdor!

Ps. Fråga Sture och man driigor läsk??



Fredag fredag fredag

Vaknade i panik 05.15 av att Gustav inte låg bredvid mig. Ni vet när man vänder sig om blundandets och tar armen runt den som ligger bredvid sig (tror man) men armen landar bladask på madrassen. Snopet!
Gustav brukar alltid pussa mig hejdå och jag burkar alltid vakna eller iallafall minnas det. Men inte den blekaste att han åkt. Har ju som sagt en tvångstanke att jag måste säga till honom att köra försiktigt varje morgon för gör jag inte det så känns det som det ska hända honom något.. Asjobbigt!

Ikväll ska vi hem till Jowan och Nathalie och se idol. Mysa med fruktfat och vin. Underbara lediga helg! Du är efterlängtad må jag säga. Välkommen. 

Torsdag 24/10

Torsdag = ledig! Idag har jag bara myst runt i Malmö med Ida. Fikat och haft det allmänt trevligt. Vi gick nog i exakt alla affärer på mobilia .. och sen gick vi i dom en gång till. Åkte till emporia och gick i en massa butiker där med MEN hittade inte ett skit att ha på mig på lördag. Mm, men det känns kul. 
I bilen påväg hem säger Ida "vi kan åka hem till mig så kan du kolla i min garderob".
Men tjeeena blixten. Kunde du inte sagt för 5 timmar sen när vi började vår outfit jakt, haha. Så jag fick låna en jätte fin klänning av henne så förhoppningsvis känner jag mig fin och inte som ett dragspel..

Nu ligger jag och Gustav i sängen och kollar på hela Sverige bakad och spelar Candy Crusch i reklamerna. Romantiken när den är som bäst. 


Think twice before you talk

Sometimes we expect more from others beacuse we would be willing to do that much for them.

And. 

Måndag , nya tag.

Fy fanken vad det öste ner i morse och blåste. Igårkväll bestämde jag mig för att få imorse och jag kom upp. Kryss i taket MEN det var ju absolut inget väder jag ville gå i. Jag kunde dock gå till gymmet och gå på bandet. Men jag såg det som en fett bra bortförklaring "YES, det regnar jag slipper gå, går och lägger mig hos Guffe igen". Så dum jag ääääär. 

Kom precis hem från MAS. Min mammas sambo sågade dig i armen och var tvungen att opereras akut. Tycker så synd om honom, speciellt att hans fest är på lördag som han sett fram emot så mycket. 

Nu ska jag ta mig ett knäckebröd sen blir det en runda till gymmet. 


Lovely sunday .. naaat

Godmorgon! Idag känner jag mig som en överkörd katt. Har ont i huvudet, här är varmt , sängen är inte skön ... Arh. 
Hade dock en super trevlig kväll igår hos Ida med henne och Amanda. Måste säga att det var en av dom bästa kvällarna på länge. Ibland behövs en tjejkväll så man kan får berätta sina hemlisar och prata av sig. 

Tanken av att jag ska städa på min mors jobb idag dödar mig. VEM jobbar en söndag? VEM skjuter fram det frivilligt till en söndag? Jag vill inte. Det förstör hela dagen för nu ligger jag bara här och tänker "åh snart ska jag dit, somebody kill me painfuly and slowly". Snart kommer Tilde hit och då ska vi måla med vattenfärg. 

Sometimes i want to cry but you make me smile

Som sagt så har jag ju försovit mig till jobb den senaste tiden. Hade man haft en tävling så hade jag nog vunnit titeln som "världens tröttaste 23åring". Idag hade jag ställt klockan på 06.00 med avsikt att stiga upp, mysa framför tven med frulle. Om jag säger såhär... Det gick inget vidare. 
Vaknade i panik 07.12 (börjar 07.30) kastade på mig kläderna jag fick tag i, lite halvdant smink, hann inte platta håret (ser ut som en lejonhane när jag inte gör det), cyklar i ilfart till jobb. Min frukost består av en clementin som låg i kylen och som förövrigt inte ens är min, sorry kollegor. Detta skulle jag vilja kalla allt annat än EN MYSIG MORGON!!
skärp dig fröken Welén. 

Igår hade jag nog världens sämsta dag på året. Tur jag har en sån undebar pojkvän som tar han om mig. Efter jobb sprang jag i princip hem och la mig i gustavs famn och han klappar mig på kinden och pussar mig i håret och låter mig vila. Finns det något tryggare?
Ryckte upp mig och cykla till gymmet i ÖSREGN. Kommer hem till dukat bort. Vi tar oss ert glas vin för att mysa ännu mer. Kvällspromenad som sedan slutar med hemmakväll. Ligger sedan uppe hur länge som helst och skrattar och pratar skit som bara vi kan. 
GUSTAV LINDQUIST, MY MAN! Massa kärlek. 



Remember tonight for it is the beginning of always

Fy för in i helskotta vad denna lediga dag har varit behövlig. Efter min lilla rensning la jag mig i soffan och tittade på serier. Egentid är väldigt underskattat egentligen. Emmie kom på kaffe och mitt i allt prat glömde jag bort att jag skulle hämta Maja 16.50. Hoppla! Inte nog med det så glömde Gustav att lämna av bilnycklen innan han åkte till jobb så hoppade på cyklen illa kvickt och jag har nog slagit rekord att ta sig på oasen på kortast tid. 

Nu inväntar jag min efterlängtade sambo. Lite kvällsmys innan det är läggdags för att gå upp tidigt och ta en pw på morgonen.

En liten sommarbild som får mig att längta till Thailand ännu mer. Men först har vi julen framför oss som vi båda ser så mycket fram emot. 



Njut av din lediga dag.

Vaknade med Gustav imorgon och gick upp med honom och åt frukost. Pussade honom hejdå och sen började jag rensa rensa rensa min/vår garderob. Puh, nu är jag helt slut och sa faktiskt till mig själv att jag borde njuta av min lediga dag istället för att fixa och denna hela tiden. Så nu ligger jag i soffan och myser. Snart kommer Emmie hit på en kopp kaffe. Ska bli så roligt att träffa henne. Vi ses typ en gång varje månad om inte mer sällan. Men ändå känns det som att det var igår vi träffades när vi väl träffas. För mig är det ett tecken på riktig vänskap. 



Älskade lillasyter

Lillasyster, när du föddes ville jag bara hålla om dig, du var min lillasyster, bara min. Min ögonsten. Jag kunde inte låta bli att visa hur stolt jag var över dig. 

Vi har alla våra jobbiga stunder. Ibland kan du vara den störigaste och jobbigaste, och ibland kan jag inte sluta pussa och krama på dig. Jag älskar dig i alla lägen ändå. Men fina lillasyster, gör mig en tjänst. Se på dig själv och var stolt över den du är. Du är ett underverk.  
Mitt underverk. 

Om du någongång känner för att gråta, ring mig. Jag kan inte lova dig att skratta men jag kan gråta med dig. 

Om du någongång könner för att rymma. Vsr inte rädd för att ringa mig. Jag lovar att inte stoppa dig men jag kanske kan rymma med dig. 

Om du någongång inte känner för att prata med någon, ring mig. Jag lovar att vara tyst. 

Jag älskar dig Savannah
 



Låt tiden gå fort



Roadtrip


Nu är vi påväg till Ullared. Jag och Gustav skrev ner på en lapp igår vad vi skulle handla. Men såklart så glömde vi den! What to do. Blir ändå alltid mer än vad man räknat med. Woop! Hoppas vi träffar Morgan och Ola-Conny hehe

Finally Friday

Då har jag snart klarat av mina 8 arbetspass i rad. Hua mig! Har bara ett tre timmars pass kvar imorgon. Sen måndag kör vi igen. Men bara 6 dagar den gången. 
Hard work pays off!

Igår blev det mys med Sofie och Nikko. Jag bytade till och med blöja. Det ni! Dom minsta blöjorna jag någonsin sett dessutom. Söta lilla unge!


För mig är du hela min värld.

Godmorgon torsdag! Allmänt seg i huvudet och vill bara dra täcket över huvudet. Varför blir man alltid såhär när hösten kommer? Gustav har feber så det slutar väl med att jag också blir sjuk.  Har varken tid eller råd att bli sjuk. Jubbar häcken av mig så vi kan leva som kungligheter i Thailand. Bara 148 dagar kvar. 
Japp, jag har koll!

Imorgon ska vi hem till Lee och Lager. Se idol, äta och mysa. Ja förvisso så tror killarna att dom har esset och kan bestämma. Vilket kommer resultera i att dom vill se fotbollen. 
Men ICKE. Det är ju för fanken Kevin på tven. Wooop woop! Ögongodis. 
Ja och man får faktiskt lov att säga att andra killar är snygga fast man har pojkvän. Varje gång jag säger det ger Gustav mig onda ögat. Haha!
Det betyder i princip: 
-"If you look ta him again, I will punch you in the face and throw you out on the  balcony"

But i love you anyway. 






Små förändringar

Japp då var man brunett. Eller jag själv skulle vilja kalla det mörkblondt. Jag är inte helt hundra på om jag gillar det än eller inte men jag antar att jag måste vänja mig först och tvätta det någon gång innan jag uttalar mig. Jag som sa till mig själv sist jag var brunett och skulle färga det blont att jag ALDRIG skulle färga det mört igen. Shi fick jag! Men jag kände verkligen att jag var tvungen att göra en förändring. Ibland känner man att man bara måste. 

Ligger i soffan och surfar runt lite på mobilen medans Gustav sitter brevid mig och asgarvar åt Borat som visas på tven. Jag förstår verkligen inte det roliga i den filmen? Är det jag som är astråkig med dålig humor eller är det fler som inte klarar av den filmen?

Nu ska jag ta mig en lång dusch och göra ansiktsmask och mysa. Sånt man borde göra oftare än vad man gör. Köpte förresten denna nattkrämen här om dagen. Mitt fejs på väldigt torrt och speciellt nu på hösten/vintern. Eftersom Gustav använde upp min förra (!) på nolltid var jag tvungen att köpa en ny. Så nu står den gömd. Känns om man har en liten kid här hemma och måste gömma saker. Sist jag skulle använda en av mina body butter så var det nästan slut.. Gustav! Köp dig egna saker.


To the moon and back

Haft världens mysigaste dag med min fina systerson. Fikat, lekt på lekplats, matat ankorna och busat. Du värmer i mitt hjärta varje gång jag får dina blöta pussar, höra ditt underbara skratt, se dig le och jag älskar dig fast du inte lärt dig säga mitt namn än. 




Eleven.se

Efter jobb idag åkte jag bara hem och mös ner mig i sängen. Har haft sån himla huvudvärk hela dagen och orken finns inte där iheller. Tycker synd om mig själv och nätshoppar lite. Detta kommer snart stå i mitt badrumsskåp. Dock inte den färgen på ögonskugga som visas på bilden men det är från Bare Minerals och som jag sagt innan , bästa någonsin! Jag har body misten i en annan lukt men denna verkar luktar gott, så får pröva denna också. Nu blir jag tvingad att se hem till Midgård med Gustav och Pontus. Ikväll blir det kvällspromenad med Matilde. 


Sweet dreams


Här har jag tillbringat din senaste timmarna. Nu är maten i magen och Gustav bredvid mig. Nu ska vi bara njuta av varandra och äta en isglass eller flera. 

PS. Jag ÄLSKAR mitt lexington påslakan. Nu vill jag bara ha flera. Åh!

Söndag 6 oktober

Nu känner jag mig som en slagen hjälte. Jobbar i 6 timmar nu och det smartaste av mig var inte att dra ut igår. Känns som där sitter en liten hackspett inne i mitt huvud och försöker hacka sig ut. Men det var faktiskt värt det för vi hade ganska roligt. Nu har jag satt på en film och inväntar Gurra som ska ha med sig mat hem. Jobb sju dagar i rad nu, vila bör man annars dör man. 


Blåsiga fredag

Idag har jag äntligen inhandlat mitt älskade lexington påslakan. Hade sån ångest när jag skulle välja vilket, men till slut blev det elle belle bi för alla är ju lika fina. Shoppade lite blommor och annat trevligt till lägenheten , lagade mat till mig och Gustav och nu sitter vi i soffan framför idol. Vi tror verkligen vi sitter i idol juryn när vi tittar på det. "Nja lite falskt i dom höga tonerna", "scenframträdet är lite blekt och inte så bra", "hon kunde valt en roligare låt". Ibland kommer vi på oss själva att kritisera alla och börjat skratta. Men jag och Gustav är ett team och vi hade passat så bra som idol jury 2014, helt klart!

Kanelbullensdag idag och min mage har redan fått i sig tre stycken. Ajabaja Malinka! Men bara för att vi kan så ska vi ha ost och kex nu. Åh älskade fredag och gud vad jag älskar min Gustav. 




You are the rock in my life

Fredagsmorgon och idag är den enda dagen på hela veckan som jag inte försovit mig fast idag var dagen som jag var son tröttast. Med risk att jag inte skulle vakna alls tvingade jag mig upp 06.30. Sitter på jobb och inväntar leveransen nu. Vill nog inte ens veta hur många kanelbullar vi kommer få idag.. Och jag som inte ens får äta det. Men eftersom det är en "speciell" dag idag så kanske man smakar lite på en liten (lös stor).

Ikväll ska jag och Gustav bara mysa med god mat, ost och kex till idol. Vi jobbar ju som sagt alltid om varandra så denna kvällen är vår. Sen ses vi inte förrens söndag kväll. Lagom kul!


Onsdag

Idag har varit en mycket händelserik dag. Först jobb, sen körde jag ut och träffade Nathlie lite, träning, jobb igen, städa, träffa syster och till slut träffa min andra Nathalie. Nu ska jag kasta mig i soffan och titta på Titanic med Gustav.
 
 

Nike free run


Dessa har Nathalie köpt till mig nu när hon varit i USA. Tusen tack! Istället för över tusenlappen fick jag dom får 400 kronor. Det är inte fy skam! 
Någon annan som har vägarna förbi USA nu i veckan kanske? För jag så mycket mer jag vill ha.

Fotboll är livet .. eller?

Då var det fotbollsdags igen och det känns som jag har hela fotbollslaget i mitt vardagsrum. Arsenal hit, Chelsea dit och Roma hit. Men ja, grabbarna tycker det är skoj så det är ju huvudsaken. Jag fattar dock inte ett skit och bryr mig lika mycket..  Så jag stänger in mig i sovrummet ikväll med en god fruktsallad och en bra film. Hoppas att inte brandvarnaren går igång denna gången som den gjorde sist. Jag hade somnat gott men flyger upp ur sängen och rusar ut i vardagsrummet där dom tre vännerna och Jerry sitter. Min tanke var att det brann och att jag skulle rädda Gustav men sen kommer jag på mig själv stå yrvaken i endast nattlinne och trosor inför dessa förvirrade pojkar. Ett litet "ojsan" kommer ur min mun och jag springer tillbaka och gömmer mig under täcket och hör dom brista ut i skratt. Jag fattade ju inte när jag vaknade att dom var här, eller hade helt enkelt glömt. 
Men alla överlevde och jag somnade om. Alla lyckliga och glada! Hej och hå , nu ska jag ladda ner Pocahontas. Godnatt!

Älskade ruskiga höstväder

Är det bara jag som gillar hösten? Det är nu man ska börja hoppa i sina mysiga tjocka tröjor och tända ljus på kvällen till en bra film medans det regnar ute. Dock slår inget en vit vinterkväll med glögg och lussebulle. Jag bara älskar julen men det har jag nämnt tidigare. Nu är det mystid delux. Och den kommer hålla i sig till vi åker till Thailand och ska njuta av den underbara solen. Jag ljuger om jag säger att jag inte har koll på exakt antal dagar, timmar och minuter tills våra plan lyfter. 
Hej nörd!

Igår impulsade vi en nu tv och idag så klickade jag hem denna skönhet. Perfekt till hösten! Ikväll blir det långpromenad med en vän och sen somna till Gustavs snarkande ljud ...