Valborgsmässoafton


Såhär fin blev jag i håret. Skönt att den dumma fula äckliga utväxten är borta. 
Varför finns du ens?
Jag önskar man kunde välja hårfärg själv och så hade den alltid varit den hårfärgen när håret växte ut. Asbra ju! Jag ska nog uppfinna några huckos-puckos tabletter som fixar det. 

Idag är det Valborg och ingen speciell dag att fira egentligen. Jag och Gustav ska med Jimmi och co. till ribban och grilla där. Jag och alla grabbarna haha. Men har lika roligt med dom som jag har med mina tjejkompisar. 
-Eller nä där ljög jag, ingen slår lyckan att få vara med mina fina tjejer. 
Nu ska jag hem och göra mig i ordning. Ha en trevligt Valborg på er. 

Tisdag

Sitter och blir fin i hårt hos Amanda nu. Efter Thailand så har mitt hår vuxit enormt mycket och blivit enormt solblekt så kände att det var dags att utväxten rök. 
Tog en promenad med bästis i morse. Gud så skönt, gick endast t-shirt och njöt. Hann med en timmes stekande på balkongen innan jag skulle bege mig hit. Vill bli brun igen, iiihhh!
En bild från igår när fina Joachi och Savannah var och hälsade på mig. 



Måndag 28 april

Fina tjocka Lisett. Haft en helt underbart mysig kväll tillsammans med henne. Pratat gamla minnen, pratat bebis prat, skrattat och bara njutigt att äntligen få träffa varandra efter många veckor. Nu ska jag krypa ner i Gustavs famn och se La Bamba.


When the sun goes up with the smile

Måndag idag och jag vaknar av att solens strålar gör mina ögon blinda.
Igår var en helt underbar dag och en dag som jag behövde. Låg på balkongen hel dagen och läste alla möjliga tidningar, knappade på paddan, musik tjöt i öronen, och ansiktet brände sådär härligt skönt. Åh älskade sol!
När Gustav kom hem tog vi en kvällspromenad och mös. När vi var ute och gick så fick jag ett sånt lyckorus genom hela kroppen. Här, bredvid mig går världens finaste människa. Denna människa är min och det är jag som ska ta hand om honom. Det är jag som ska se till så han har det bra och är lycklig. Jag ska ge honom all kärlek jag har. 
Åh, vad han gör mig glad!

Idag ska jag få träffa två efterlängtade tjockisar. Jag längtar än mer efter era små skruttar. Tänk att en av mina äldsta och bästa vänner ska få en bebis och Lisett som varit en i min familj i över 6 år ska få bebis. Hon räknas fortfarande som min och lyckan när hon skriver att jag alltid kommer vara "moster Malin" oavsett till lilla skrutten gör mig alldeles glad. 
Åh, jag blir helt bebis-sjuk. 
Jag vill med ha en liten mini-Totti. 
Snart har alla mina vänner barn. Jag får nog ta tag i dethär och se till så att bebisverksamheten startar snart.  


Söndagen när den är som bäst.

Åh vilket härligt väder. Igår blev jag as glad när jag fick veta att jag inte skulle jobba idag, och idag när jag vaknade blev jag ännu gladare när jag såg detta vädret. Då ligger på balkongen lyssnar på musik, läser tidningar och dricker mitt bubbelvatten. Sambon jobbar och jag bara njuter av solen.
Nu är solpausen slut, ut i solen!


Kan någon inte bara ta mig tillbaka?









Allways next to you

Imorse låg jag och kollade på mannen i mitt liv. Kände hans djupa andetag och hans mun sådär charmigt öppen, med lite dräggel på kinden och håret åt höger och vänster men ändå så himla snygg. Tänk att detta är mannen jag ska dela mitt liv med. Jag känner det, det bara är så. 
Han är min och kommer alltid vara min.
Jag kan inte sluta tänka på hur tacksam jag är för att ha honom i mitt liv. Det är en känsla som inte går att förklara. Alltid ska jag finnas vid din sida och alltid ska jag ta hand om och älska dig. 
Prinsen i sagorna. Det är du!



My best friend

Mys i min fina tröja som jag fick av kära Ida igår. Redan min favorit. Perfekt under en skinnjacka i detta vädret. Snart ska jag in och hämta Gustav i Malmö. Jag har farit och flängt ända sen jag slutade för att handla allt innan lördag. På lördag kommer Thailandsligan hit. Vi ska äts gott (thailändskt såklartk), dricka gott, titta på bilder och uppleva minnen. 

Igår fyllde min älskade Nathalie år. Tyvärr så jobbar vi också om varandra ganska mycket då tiden är knapp att ses. Vi har alltid uppvaktat varandra på våra dagar. Jag har fått tårta av Nathalie varje gång och till och med frukost på sängen. Den ni!
Det finns inga ord i världens som kan beskriva min kärlek till henne. Så man kan ju säga att jag har lite dåligt samvete att jag inte uppvakta henne igår.. Så om du läser detta Nattan, felåt. Du kommer få något mycket bättre!
Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
Love you long time. 

Easterhoney

En helt underbar påskhelg och det kunde inte slut bättre. I fredags var som sagt Jimmy och Rebecca hemma hos oss. Blev mat, prat, vin, musikquiz, skratt. En mycket efterlängtat och betydelsefull kväll. 
Lördagen blev det påskmiddag hemma hos Amanda och Fredrik med Ida och Danne. Det godaste laxen i mitt liv åt jag den dagen. 
Ja, jag menar faktiskt allvar. 
Mästerkocken Fredrik hade lagat en sån perfekt och god lax. Synd att jag blev proppmätt efter förrätten att jag inte orkade äta upp. 
Näst gång blir det halv åtta hos Ida ovh Danne och sen vår tur. 

Söndagen vaknade man lagom trött. Morgonmys med G för att sedan vandra hem till mamma och Ola med bullar. Eftermiddagen tillbringades hemma hos Sjövall med trevliga människor. Mös ute i solen, åt smörrebröd, killarna drack öl och vi hade det så bra. 
Söndagen som underskattas!




Långfredag är lång

Fredag och jag är ledig. När hände detta sist? 
Ligger såklart och pillar på min nya iPad. Ih, så glad som ett litet barn på julafton. Nu blir det snart storstädning, sen ska vi gå ner i stan och ta en mysig kaffe på systrar och böner. Ikväll kommer gamla och kära vänner hit. Long time no see!
Trevlig påsk på er. 
 
Morgon hälsning från mig och Bukke. 


Up up and away

Inatt har jag bara vridit och vänt mig. Har inte kunnat sova för fem öre. Min nacke ömmar, näsan rinner och halsen svider. Hur är det möjligt att jag aldrig kan bli helt frisk? Idag är det skärtorsdag. Då alla häxor åker iväg. 
Det finns en del häxor som jag velat skicka dit direkt. Fast jag bestämmer ju inte vem som är riktig häxa eller inte. För några år sedan slutade min mamma och hennes två vänner med att gå påskkärringar. Det var någon konstig idé dom fick 10 år tidigare och sen har dom bara fortsatt. Dom åker hem till sina vänner och påskar som sedan avslutas hemma hos en av vännerna. 
Hur kul är inte det?
40 bast gammla kärringar som verkligen är kärringar. Dö skalt! Men jag älskar det. 
Vad jag har fått höra så är det vi barn som måste ta tag i detta och fortsätta. Vad säger ni Maja och Sofia. Vår tur nu?

Ikväll blir det kalas hos mormor och helgen kommer bara bestå av massa roligheter med fina vänner. 
Idag känner jag mig väldigt lycklig. 


Oh happy day!

Pw-done!
Ja snälla säg att jag är duktig. Jag tycket det iallafall. Vaknade innan klockan ringde och spände upp ögonen och tänkte -nu ska jag fantami ut på en promenad!
Inte ens svårt. Hallå?! Varför gör jag inte detta varje dag. 
Kan ju bero på att det var världens härligaste väder ute idag. Kom hem till en sjuk prins. Stackare!
Nu ska jag pyssla om honom lite innan jag beger mig till jobb. 
Igår var jag som sagt på jävuls-humör. Bara någon tittade på mig spänner jag ögonen i dom och ut från öronen kom rök. 
Nja, kanske inte riktigt så. Men nästan!
Idag kommer jag svischa fram och hoppa lite Madicken skutt och le med hela mitt fejs. Its a good day!

Förresten såhär vill jag ha mitt går någongång när jag ska vara fin. Någon sin kan fixa det på mig? 
Så jäkla fint. 



You need to love yourself before anyone else can do it

Godmorgon måndag! Vaknade på ett åskmolns-humör idag. Ingen aning om varför? Dock kan det kan bero på att det är måndag. 
Fick ett sms av min smabo som fick mig att le stort så nu känns det lite bättre. 
Idag är det två veckor sen vi kom hem från Thailand eller två veckor och två dagar för att vara exakt. Såååå idag har jag bestämt mig för att ta tag i saker som jag skjutit upp en längre tid. Idag ska jag bli pigg och alert. Inte mer soffhäng på vardagseftermiddagarna och inget "jag gör det imorgon". Nä nu plockar vi fram duracell-Malin som är jävligt effektiv. 
Kortvecka denna veckan. Eller "kortvecka", istället för att jobba 6 av 7 veckodagar kommer jag endast tillbringa 5 av dessa på jobb. 
Och det känns attans skönt. 5 dagar är nu normalt för en normal arbetande människa annars .. 
MEN jag har ett jobb - sluta klaga Malin!




Take me back to paradise


Åh vad jag vill tillbaka. Vi vill tillbaka så mycket att jag råkade boka resa till oss i eftermiddags tills nästa år. 
Hoppla!
3 veckor igen. Paradiset. Snart kommer vi igen. 
Vi älskar att resa. Minnen är så värdefullt!

Söndagshäng

Vi är nerbäddade i soffan trots det soliga vädret. Vi var lovade frukost av Jimmy kl 11.00 men han ringde nu och sa att han precis vaknat. Bra!
Jag och Gustav gick till Ica sen hade vi mysfrulle. Snart börjar fotboll och snart kommer Jimmy. Blir fotboll hela dagen tydligen. 
Ja men det är kul. ELLER?
Nä. 
Jag ska titta på min Sex and the city box medans grabbarna sitter och svär eller jublar åt en dum boll. 
Kvällen igår var ritkigt trevligt. Tack alla inblandade!

Just sayin!

Ibland är det skrämmande hur mycket man egentligen delar med sig här på dessa bloggar. Jag har varit med om en person som kom fram till mig och berättade en massa saker hon visste om mig. 
Min första tanke: 
- Detta borde du inte veta om mig?
Följande av 
-" jag läste det på din blogg"
Jaaa-ja, förklarar ju saken. 
Men du? Varför läser du ens min blogg? Men vill man inte att vem som helst ska kunna gå in här och läsa så får jag ju helt enkelt sluta med detta. 
Just sayin ti myself!
Men det är så skönt ibland att bara sätta fnatt på fingrarna. Sen kan man liksom kasta av sig det från axlarna. Så har man fått det sagt. Fast till dator skärmen eller min spruckna iPhone skärm ..

Precis som alla andra gör, tänker jag nu be om bekräftelse genom att berätta att jag har börjar träna. Igen. Efter två veckor på sopp-diet och tre veckor i Thailand (ja, jag var inte på gymmet innan den tiden heller, men SCHH det säger vi inte högt) så har jag varit på gymmet. Säger dock inte att det är många gånger men jag har iallafall tagit mig dit. 
Det är ett jäkligt stort steg för mig som är så attans svårstartad. Så snälla säg att jag är duktig nu!

Istället för att räkna dagarna till Thailand så räknar jag nu dagarna sen vi kom hem från Thailand. 
Så jävla störd. Hur orkar jag?
Tanken på att vi förmodligen inte kommer åka dit nästa år gör mig ledsen. 
Vi ska spara till lägenhet/hus. 
Men hallå det är inte roligt, jag vill resa!
Pffts, men känner jag oss rätt så kommer vi antagligen åka ändå men jag säger nu att vi inte kommer för det låter bäst. Man vet inte om gurra-bus är här inne och snokar, och drar mig i örat sen. 




Makes you smile

Uppe med tuppen idag igen. Så himla skönt! Nu är jag på jobb och är så glad idag. Vet inte varför. Har sånt lyckorus i kroppen. Skalt men jävligt härligt. 
Det kom in en kund precis till mig. Han sa:
-" jag ska inte handla något jag ville bara hälsa dig välkommen tillbaka. Jag har sett att du inte jobbat på ett tag men minns att du sa till mig när du började jobba här att du skulle till Thailand i mars"
Blir man inte varmt i kroppen när man hör detta? Tänk att denna farbror observerat att jag inte varit på jobb i tre veckor och som dessutom kommer ihåg något jag sa för 9 månader sedan. Från och med nu är han min favvo-kund. 


Life

Nu har Nathalie gått och jag ligger nerbäddad i sängen och inväntar min sambo. Jag är helt slut i rutan. Efter att ha aktiverat sig så lite som möjligt ett tag, så har jag legat i femmans växel idag. Har till och med hunnit med gymmet. Hör och häpna!
Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag skulle köra en magövningen på en maskin som jag brukade göra innan när jag var aktiv på gymmet. Jag brukade då kunna ta 50-55kg på den. Men nu fick jag kramp i magen av 22.7 kg. (!!!!)
Blev glad när jag ställde mig på vågen efter Thailand och fick synd på en 5kg lättare Malin. Men lyckan försvann lika snabbt när blixten slog ner i huvudet och insåg att jag förmodligen bara gått ner i muskler och degen på magen forfarande ligger där och gottar sig. 
Suck!



Throw back time

Gick upp vid 06.00 tiden idag. Svepte om mig morgonrocken, satte på kaffe, gjorde frukost och satte mig i soffan och mös. Gud skönt det var att kunna ta det lugnt på morgonen, inget stressande till jobb. Gustav kom upp vid 07.00 så vi fick lite tid tillsammans då också. 
Nu har vi gått upp kl 08.00 i tre veckor då vi var i Thailand så varför inte fortsätta med tidiga morgnar. Man blir faktiskt mycket piggare. 

Idag är det full rulle på schemat. Non stop till klockan 20.00 ikväll. Jag som har chillat i 3 veckor borde inte ha ångest för att ha många måsten på en dag. Men attans vad jag bara vill att denna dagen ska vara över. Ikväll ska jag träffa N så det kommer göra dagen lättare att klara. 

Räcker en lång lång tunga till denna dumma dag. Åh, saknar Thailand så mycket. 
Och ja, jag kommer att tjata om detta ett tag framöver.