Monday

Idag är en dag som man vill knyckla ihop till en boll och kasta rakt ner i soptunnan. Precis som man gör med reklamen som kommer i brevlådan. Sur, arg, deppig är vad jag är idag..
Lite irriterande också faktiskt.

Snart dags för bowling med pappsen. Pigg på det?
Nä tror inte..
Imorgon kommer mamma lillebror och Ola hit till mig. Ska laga tacos och bara mysa! Lillebror ska sova hos mig. Så länge sen jag och bror hade en kväll för oss själva. Mamma är nog lite trött på oss när vi är hos henne. Jag och lillebror tillsammans blir alltid lite kaos. Bus, maaat, skrattanfall och slagsmål (dock endast på skoj) är vad vi är bäst på!

Nu ska jag ner och boka tvättid för dom intresserade och sen handla maud med mammsen. För alt har råkat bli gammalt av någon konstig anledning nu när jag varit borta!!

Swedish house maffia

Kan inte säga annat än att dom är kungar! Hely sinnes sjukt var det att se dom. Det var galet! Att över 40.000 per står och hoppar och sjunger deras låtar samtidigt. 
Finns bara ett ord. 
Magiskt!
Alla skulle sätta sig ner på golvet när Don't you worried child spelades och hoppa upp när refrängen kom. Näee alltså jag kan inte prata om det. Blir helt till mig , haha!
 
Ikväll ska jag och Nathalie till Tacobar och käka sen ska vi se Twilight. 
Jaja, det är okej att gå på bio när det är vampyrer man ska kolla på. Efter bian ska vi möta upp våra vänner som är och ser SHM idag. Vill också se igen .. Koooget!
 
 

Mästerkocken själv.

Ja bowlingen gick ju inte rikgit som jag velat. Förlorade mot Coffe och Ola.
Koget ..
Så nu kommer jag få höra det ett antal veckor framöver. Men spelade ändå bra, 247 på en serie.
Faktiskt inte fyskam.
 
Fick precis ett samtal som jag hoppas kommer sluta bra. Ska på arbetsintervju imorgon kl 15.00.
Lagom nervi är jag. Jag har aldrig någosing gått på en arbetsintervju. Vad ska man ha på sig? Vad ska man säga?
Antar att det kommer fixa sig, men ändå. Hoppas på att jag är den person dom söker. Vill verkligen ha ett nytt jubb och tjäna lite kosing.
 
Jaa annars så är jag dödligt mätt efter att både jag bakat och krängt scones.
Riktigt mumsigt! Länge sen jag åt det.
Ikväll blir det träning x 2 med Nathalie.
Kommer förmodligen vara död.
Men skit i det.
Ikväll blir det mys hos P och förhoppningsvis kan jag övertala honom att gå till HK och handla gotte.
Jaaaa, man måste få unna sig efter man tränat. Det är väl däröfr man tränar, för att kunna äta mer onyttigt.
Right? ;)
 

You

Jag har kommit till denna tiden jag längtat efter länge. Jag känner mig lycklig. Jag klarar mig själv. Jag känner att jag har vuxit som person dom senaste 7 månaderna. Jag tar för mig mer och jag trivs verkligen med mig själv och personerna i min omgivning. Man kan inte hitta finare vänner än vad jag har. Har lärt känna så många nya fina personer. Var har ni funnits innan?
Varje morgon går jag upp med ett leende på läpparna. Går till jobb och har roligt med min fina arbetskollega. Inga förvirrande tankar i mitt huvud längre. Tankar som jag hade och gick och grubblade på dag in och dag ut.
Det tog all min kraft. Det gjorde mig matt och jag hade inte ork till något. Folk säger till mig att det lyser om mig och att man ser att jag mår bra. Det värmer fruktansvärt mycket.
Allt händer av en mening..
Är det menat så kommer det bli så.

Kände bara att jag behövde skriva, känns alltid skönt att få skriva av sig när man har så mycket man vill säga.
Ska snart hoppa in i duschen sen ska jag äta på Casablanca med Coffe innan vi ska spela bowling klockan 19.00. Viktigt match. Måste vinna över honom.
Annars känner jag att jag kommer få höra detta ett tag framöver.
Håll tummarna för mig!
Jag måste vinna. Punkt!

L.O.V.E

Sitter hos Malin och har precis kränkt tacos som blev över från festen igår. Lillasyster har blivit stor och festen var hur trevlig som helst. Jag och Nathalie kände inte riktigt att vi passade in med alla 18åringar men vi anpassade oss ganska bra tyckte jag, haha.
Blev dock en och en annan shots för mycket.
Hur kan man dricka så mycket som dom gör?
Gjorde vi också det när vi var 18 år?
Nu blir jag nästan för fanken snurrig i huvudet bara av att lukta på alkohol.
Kanske inte riktigt, men nästan.
Kvällen avslutades på kräm med Nathalie och som tur var hade jag sängen nära och somna gott bredvid P.

Nu ska jag hem till min soffa, kanske snurrar inom hemmakväll och handlar en gottepåse. Mest för att jag tycker att jag är värd det!

Godmorgon!

Ligger halvdöd i min säng. Firade Hanna igår, vilket var väldigt trevligt. Lite kaos men ändå lyckad kväll. Vaknade imorse av en snarkande sak.
Hatar folk som snarkar.

Ska vara på kalas om 30 min. Ser ut som på bilden så jag tror nog kanske att det är hög tid att göra vid mig. Eller kan man gå dit i tjocktröja och pyjamas brallor?
Efter kalaset ska jag vidare på kalas till mamma och Ola och sen vidare till ETT till kalas. Fast det blir party, lillasystern fyller 18 år och det ska firas som bara den. Ska först försöka hämta mig från gårdagen.

I thought

It turns just as quickly as it started, I thought it was something good, but I was obviously wrong.

<3

Pepparkaka

Nu har jag och P nästan ätit upp en hel pepparkaksburk. Det enda som fattades var ädelosten. Måste vara topp 10 godaste någonsin!
Nu ligger jag död i soffan. Mätt som en plätt. Hektisk dag men nu är det äntligen dags för sängen.
Imorgon är det fredag, och det gillar vi.
Nu säger jag GODNATT gymmet väntar imorgon 08.15.