I just want to cry, but the only thing I can do is laugh.

Som man tagit en kniv och stuckit in i mitt hjärta. Inte en gång, inte två, utan flera gången. Trycket över brösten och klumpen i magen och gråten i halsen. Ensamheten tränger sig på och paniken kommer ikapp en. Vill bara gråta, men var är tårarna? Vill vakna ut denna mardröm. Vet att jag borde stålsätta mig själv och rycka upp mig. Men var börjar man och hur? Livet går trots allt vidare även fast man vill eller inte. Den man en gång kände är borta med vinden. Imorgon är en bra dag. En dag jag kommer att omges av fina människor som jag älskar, en dag med mycket skoj. En dag jag bara vill kunna tänka på mig själv och lägga ner energi på de människor som verkligen bryr sig och älskar mig. Inte ha någon energitjuv som tar min energi till negativa tanker, ilska och svek. Ikväll ska min lillebror sova hos mig och jag bara längtar tills jag ska köra och hämta honom. Min lillebror gör mig glad, jag älskar min lillebror.

Sanningen gör så fruktansvärt ont.

You fail!

Det blev inget gym i morse som jag hade lovat mig själv. Det var mycket som snurrade runt i mitt huvud inatt och somnade inte förrens klockan var 05.00. Idag har jag misslyckat med min mat. Jag är turligt sur på mig själv. GAH! Min mage är uppsvälld och äcklig. Trodde jag skulle kunna äta gott på min kusins kalas imorgon kväll utan att ha dåligt samvete. Men icke!! Imorgon ringer klockan 06.30 och då ska jag ta mig upp. Dricka mitt te och sen jogga bort till gymmet. Taggaaaa!

You make me smile and it's a real smile. It is the only time it is not fake.

I'm ready for change

Nu jäklar är jag taggad. Har varit på gymmet nu två dagar i rad och jag känner mig verkligen taggad för att träna. Har sjuk ångest att jag har gått upp i vikt igen efter jag gick ner. Vill bara bli smal och ha magmuskler hehe. Ska skriva upp allt här så jag kan följa mig själv för att det känns bättre då och jag blir motiverad. Träning: 40 min kondition Mage + ben Promenad till och från gymmet. Mat: Frukost - En kopp te och en nutrilett bars. (Som för övrigt är riktigt mumsig) Lunch- Wrap på Mc Donalds. Middag- Gröt, 1 knäckebröd med kalkon och tomat, och frukttallrik. Mitt mål imorgon bitti är att gå en mil på gymmet. På kvällen blir det att träna armar och rygg med Jimmsan. Önska mig själv all lycka till! Mitt slutmål är att väga 55kg och få bort min kage innan vi åker till Thailand. Det måste jag fan klara för det är 5 månader dit.

Orättvisa

Nu är vi gudinnor! Vi måste tänkte att vi är bäst och att vi förtjänar det bästa. Nathalie, du och jag kommer att klara detta. Vi kommer att fixa det. Det är inte vår förlust! Dom ska få se att vi klarar oss utan dom, det kommer bli tufft och vi kommer fälla många tårar tillsammans. Men vi fixar det! Att se dig ledsen för ont i mig. Jag har sagt till dig innan när jag mådde som sämst att jag inte önskade min värsta fiende den smärtan. Och så får min bästa vän uppleva den.. Världen är inte rättvis. Men vi är värda mer, mycket mycket mer! <3

Karma is a bitch.

Idag började dagen väldigt dåligt. Hade ställt klockan för att jag skulle gå upp och gå 1 timme inann jobb. Vaknade dock innan klockan ringde men kände inte alls för att gå ut och gå. När jag är ute och går tänker jag på oss. Men det får mig att tänka positivt jag får någon sort styrka av att gå med hög musik och bara tänka på att du inte värd mig. Jag är värd så mycket bättre. Men i morse ville jag inte tänka så. Jag saknade dig .. Gjorde ont i mitt hjärta när jag tänke tillbaka på alla minnen som vi upplevt tillsammans. Tiderna i Beddinge, vår bal, alla de underbara namnen du kallade mig. Jag var din gumma, din bubbsi, så som det alltid skulle vara. Det är svårt för mig att inse att jag inte är nummer 1 längre. Någon annan tjej ska vara nummer 1 för dig. Din familj kallar mig för deras dotter. Någon annan ska få vara deras "dotter"! Det är dom som gör så jävla ont. Jag saknar din familj så jävla mycket. den tryggheten jag fick där, dom behandlade en som man vore en prinsessa. Alla släktkalas, alla fina människor.. som jag nu tyvärr får släppa taget om. Det gör så ont, ingen kan ens förstå om ni inte själv varit i samma sitts. Jag somnade om och då drömmde jag om dig. Jag drömde om att jag fick känna din varma kropp emot min, när jag vaknade och insåg att min dröm inte var verkligehet kunde jag inte stoppa mig själv och tårarna började rinna ner från mina kinder. Jag blir så arg på mig själv att jag kan tillåta mig själv gråta över dig. Det du gjort är inte acceptabelt och jag måste förstå det. Jag måste förstå och ta in det min vänner säger till mig .. Jag är värd mer. Men det enda jag ser i min framtid är att du är pappa till mna barn och att dom har världens bästa farmor och farfar. Men dina föräldrar ska inte bli farmor och farfar till mina barn.. utan till någon annans, till någon anna som är nummer 1 för dig. Gråter sitter i halsen när jag skriver detta och jag vill egentligen bara ringa dig, ringa och höra din röst. Höra dig säga "Heeeeejj bubbsi-gumman" med din bebisröst som du burkade använda. Det gör så ont .. 6 år. Men de 6 åren har vi fått uppleva mycket tillsammans. Men allt kommer påminna om dig, och jag kommer att jämföra allt med dig. Men nu ska jag vara stark, Jag måste! Jag måste för mitt eget bästa. 8 veckor och 2 dagar har gått nu och jag kan fortfarande inte fatta. Du lever i din bubbla nu och du har det jätte bra. Du har sagt till mig att du har det bra nu, och att du inte tänker på mig. Men bra, skönt för dig! Själv så gör det inte en minut förrens jag tänker på dig, och oss. Varför ska jag lägga ner energi och tänka på oss när du inte ens skänker mig en tanke? Jag är rädd att bry mig för mycket, för jag är rädd att bli sårad när jag får veta att du inte bry dig alls. Hoppas du blir lycklig med det du nu håller på med och att du mår jävligt bra att du sårat mig så fruktansvärt mycket. 
 
"Revange? Naaah, I´m too lazy. I´m just gonna sit here and let karma mess you up"
 
 

It´s amazing how stupid you can be when you´re in love.

Det är skrämade hur en person som man känt nästan halva sitt liv kan förändras så fruktanvärt mycket över bara en dag. Du är inte den jag trodde du var! Sanningen kommer fram till slut. Även ifall jag vet att det kommer göra så ont att höra det. Men det sjuka är ändå att jag har drömt om detta flera gånger. Jag har drömt om att detta skulle hända och att jag skulle bli såhär sårad en dag. När jag haft mina drömmar har jag vaknar av panik eller av att jag gråtit. Du har kramat om mig och sagt att allt var okej och att det bara var en dröm. Somnade då om i din famn och visste att "Nahh, det som hände i min dröm, det kommer aldrig hända i verkligenheten för jag har världens finaste pojkvän" Trodde jag ja. Fyfan säger jag bara. När jag pratat med mina vänner så inser jag vad jag har levt i. Det är inte okej att dras till andra tjejer när man har flickvän, men du fick mig till att tro att det var okej. Det gick så långt att jag till och med tyckte det var okej att en tjej sov hos oss när jag var bortrest bara för att hon inte kunde komma hem. Du har manipulerat mig så fruktansvärt mycket att jag blir rädd för mig själv nu när jag tänker tillbaka. Varje gång jag blivit sur på dig på saker som du har gjort fel, har alltid slutat med att det är jag som ber om ursäkt. Men för vad? Det är ju du som gjort fel. Det känns som jag bett ursäkt för min existens.. Men du har alltid vänt på det och fått mig att få dåligt samvete när det är du som borde ha det, eftersom du gjort fel. Du har vetat att du haft mig runt lillfingret och därför kunnat bete dig hur du vill, för du har vetat att jag aldrig skulle göra något för att såra dig, för jag har så rädd att förlora dig.. Lillfingret kan du stoppa upp någonstans. För från och med nu, nu är det fan slut! Jag är värd mycket bättre, och jag vet inte vad jag skulle gjort utan alla mina finna vänner som finns för mig. Det är i sånna här situationer som man även får reda på vem som är ens riktiga vänner, och det har jag verkligen insett nu. Jag skulle vilja ge Mimmi, Nathalie, Olivia, Jimmy, Emmie, Ida, Johanna och Sara den största kramen i hela världen! Ni är guldvärda. Jag älskar er.
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.