Valen å sånt

Nu äntligen ligger jag i min säng bredvid min andra halva. Shoppingkväll på valen och vi hade första parkett för Robin Stjerberg på jobb. Woop woop. Vilken kille han är alltså. Haha! Aja tur att små töserna gillar honom.  Nu ska jag sova gott och längta mig bort till Thailand. 


I miss sunny days!

Idag var det as kallt. Idag längtar jag till Thailand. Lite sådär jätte halvcharmiga bilder på en brun Malin. Åh sommar !







Nothing comes of itself, fight for it!

Godmorgon! Klockan är 08.50 och jag har redan varit ute och sprungit 3 km (JA, det är jäkligt bra för att vara mig) kände mig som en gammal kärring som rökt i 30 år och har kol. Jäklar vilken dålig kondis jag har. Nä, men fan övning ger färdighet, då det så. Jag har hunnit duscha och nu krypit ner under täcker med Gustav. Jobb om 4 timmar.
K i l l  m e !

Super mysig kväll igår med J och S. Tacos, kakor, prat, bebismys och glassbil får samanfatta kvällen. Nu ska jag mig en god frulle och försöka väcka  herren i hemmet.

Tröttare tös får man leta efter.

Nästan precis kommen till jobb. Väntar på att vår leverans ska komma. Idag är jag så trött att jag jade kunnat somna i princip när som helst. Hade ställt klockan för morgonpromenad. Men ack nej, som vanligt tycker jag sängen är mycket skönare och ligger kvar. Varför är sängen som skönast när man måste gå upp? Dö störigt. 
Ikväll kommer Jimmy och Sofie hem till oss på middag. Mycket trevligt ska det bli. Bakade faktiskt en massa kanelbullar, chokladmuffins och chokladbollar igår. Om jag känner Jimmy och Gustav rätt så kommer dom vara slut innan midnatt. Men ja, mat är ju till för att ätas om jag inte minns fel. 
Ha en bra tisdag för det ska jag ha här på jobb med alla KAKOOOOOOR! Mums. 


BareMineral

Måndag och en ny vecka framför mig. Jag klarade av min diet i 5 dagar sen sprack det haha. Hatar helg, jäkla skit. Men det är bara på det idag igen och hoppas på att jag klarar denna helgen då. 6 arbetspass framför mig har jag också. Puh! 

Klickade hem lite smink igår från BareMinerals. Det är utan tvekan det bästa sminket jag har. Det innehåller bara mineraler och färgpigment så den är dessutom bra för huden. Dock mycket dyrare än vanligt puder men lätt värt det och det håller länge. 



Sunday

Nerbäddad i sängen till Dr. Phil. Pussade precis Gustav hejdå. Som nästan alla andra dagar jobbar vi om varandra eller så jobbar han när jag är ledig och tvärtom. Sjukt jobbigt men jag vet vi fixar det. 

Idag tänkte jag bara ligga i sängen. Får väl göra min sambo glad och åka och se hans fotbollsmatch kl 14.00. Brr det är så himla kallt. Men vad gör man inte får kärleken. 

Fick träffa söta Nikko i fredags. Vi kommer ni bli riktiga polare! 


Mys med favoriter

Fan vad jag hatar att städa. Hatar, hatar, HATAR! Precis hemkommen efter myseftermiddag med Gustav och Sindra. Nu väntar tvätten. 
Kan inte någon bara slå mig i huvudet med en kastrull eller något.
Nääää, den som kommer hit med världens största godispåse får en supermysig kram av mig. Åh, dessa drickorna dödar mig men jag har snart klarat fyra dagar och jag ska icke ge mig. Men det känns jävligt meningslöst ibland för det händer ju ingeeeeet. 
#fetbrudälskaralltonyttigtihelavärlden

19-09-2013

Ligger nerbäddad i sängen i min onepiece och ska precis sätta på en film. Älskade underbara lediga dag! Fast så underbar är den inte när man vet att man måste städa och att tvättiden väntar. 

Ge mig dessa. Åh!



När man bara måste då det sagt.

Alltså jag måste bara få skriva av mig detta. Jag förstår inte varför många tjejer ska lägga upp bilder på sig själva stående i trosor och puta med röven, bilder på sig själv i underkläder osv och sen hashtaga #aldrigvila #flagom #minresaräknas #fitness bla bla bla..
JA du är skit duktig som lyckas gå ner i vikt och bli vältränad. Det menar jag verkligen och jag beundrar er för det MEN att lägga ut utmanade bilder på sig själv och tjata hela tiden om hur duktig man är och vad man äter går mig på nerverna. Det är skillnad på kvalité och kvantitet. Som en go polare vid namn Joel Kinnaman sa en gång "träning ska vara blod, svett och tårar. Inte fruktsallad, kesella och instagram"

Over and out!

Day 2

All praise to me! Klarat två dagar nu på dom här dumma drickorna. Trodde inte att jag skulle klara en dag ens. Men hoppla. Nu jävlar! JA jag vet att detta är fel sätt att gå ner i vikt så det behöver ni inte påpeka. Men beachen 2014 väntar på mig. Eller ska jag säga beachen 2047? 
Återstår att se. 
Nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng och läsa min bok. Ensam tid är ganska bra ibland ..  Nä , saknar min Gustav. 


Måndagslyx

Idag fick jag en present av Matilde. Så underbar du är. TACK!


Day 1

Nu börjar min kamp mot fettet! Du ska BORT! Jag är egentligen såååå emot sånna här dricker. Mycket socker och skit i dom men jag vet att man går ner om man kör dom en längre tid. Christoffer är ett levande exempel på att det. Problemet är bara att man måste börja äta så smått igen efter man gått på dom annars så går man upp allt man gått ner på ett ögonblick. Tror dock att man kommer gå upp lite även fast man börjar äta så smått. Man förlorar ju mycket vätska. Men jag är så less på träningen just nu. Jag tränar, tränar och tränar. Händer inte ett skit! Eller jo jag känner mig starkare. Det är allt. MEN DET JÄVLA BUGFETTET ÄR KVAR. Buuugbuuug. 


You make me smile everyday, i love you



Godmorgon söndag.

Pigg och vaken denna söndag. Denna helgen har varit alkoholfri för min del och det känns skönt. Är så trött på festandet just nu. Det har varit full rulle sen innan midsommar och i princip fest varje helg. Igår hade jag släkt kalas, hur trevligt som helst. Min släkt är little special, klockan 05.30 gick tydligen sista folket. Haha! Jag hade kalaset hemma hos mor. När klockan började närma sig 03.00 och Gustav börja sitta och nicka så begav vi oss hemåt. Nu är det jobb i 6 timmar och jag bara längtar hem till min andra hälft. Vem vill jobba en söndag?

Stort grattis till Maja som hade sin födelsedagfest igår. Tyvärr kunde vi inte komma och fira tösabiden men hoppas du fick en bra kväll. 

Igår fick en person mig att inse att ibland gör man så mycket för andra människor, man ställer upp, fixar, överraskar osv. Men det är inte lika ofta man får tillbaka. Jag har inte tänkt på det sättet innan utan bara att jag vill göra allt för mina vänner, för dom är ju såklart mina vänner. Men man får nog ta ett steg tillbaka ibland och se situationen utifrån och kanske agera därefter. När det kommer svåra stunder i livet, när man börjar bli äldre och livet tar en annan vändning. Vem finns kvar? Jo dina riktiga vänner. Och vem just ni är det vet ni, och jag är så tacksam för att jag har er! 

I kill you!

Jobbar morgon hela veckan men såklart ska jag jobba kväll när det är fredag. Ja, men det är härligt! Har suttit nu i 1 timme med min högra hand för att försöka bygga på mig själv. ARH, kokar! Det går verkligen inte. Så mycket lättare och blir så mycket finare när man gör det på andra. Men ja här är min fula hand som jag snart hugger av för min tålamod är slut. Nu blir det frulle. 


Kom igen tiden, gå fort!



Söta Nikko

Man kan ju inte bli annat än glad när man får ett sånt här sms!


Jag vaknade före fågeln

Smal och brun. Vad hände?
SKÄRP DIG NU MALIN. 
Klockan är 04.50 och Matilde tjatar på mig att jag ska följa med till gymmet men jag sa att jag inte orka. Vem är på gymmet nu? Haha alltså det finns inte. Har gjort det en gång, vilket resulterade i att jag gör aldrig om det! Men ändå är jag pigg på att ta upp mobilen och skriva ett litet random inlägg och läser lite på Aftonbladet. (?) 
NÄ sov nu Malin. 
Okejdå .. 
Gooooodnatt. 


Fotbollskväll med grabbarna

Denna kväll har jag spenderat med min sambo, Albin, Ludde och Ace. Känner mig ganska så stolt över att ha sett en hel fotbollsmatch. Men det är ju faktiskt roligare när det är Sverige som spelar. Och jag blir tvingad att heja på Roma. Fast jag inte vill. Fast jag inte bryr mig. Men tydligen är jag ett Roma fan och en stor sådan. 

Imorgon är jag som sagt ledig. Jag ska ha sovmorgon och ingen jäkla fågel med den fulaste sångrösten, kvitter eller vad tusen det är ska få väcka mig. 
Punkt. 
Godnatt!


Från sommar till vinter

Nu är denna tiden kommen där man är slå hela tiden. Men har verkligen inte ork till någonting alls. Jag har inte det iallafall. Vill bara ligga i min säng och gömma mig under täcket. Ingen ork till att träna, ingen ork till att jobba, vill verkligen bara vara hemma. Ge mig ENERGI någon! Imorgon är jag ledig och Gustav slutar redan 10.00. Så vi har bestämt att vi bara ska ligga i soffan, mys och se film. Hoppas det regnar en skvätt också, så blir det ännu bättre. Finns ju inget mysigare än att ligga inne med levande ljus när det är tråkigt väder ute. 

Igår kom jag och G in på att prata om julen. Gud vad jag längtar tills december! Tur att vi är lila tokiga i julen båda två. Vi har redan bestämt var vår julgran ska stå (?) , villet julgodis vi ska baka osv. Haha! Tänk er lukten av jul. Åh! Hoppas det blir mycket snö så man kan bygga en massa snögubbar och kriga.


Ge mig alla dessa jackorna

Snart är jag närmre 30 är 20. Puh!

Ja då var den dagen över. Ett år tills nästa gång. Gustav sa till mig häromdagen - "Malin jag vet nog ingen i din ålder som är så glad för att fylla år". Nä jag ÄLSKAR det haha. Mipp! Den som säger att den inte gillar det, ljuger. Tårta, presenter, god mat.

Fick så fina presenter. Tusen tack till alla! Speciellt tack till min fina sambo som har ställt upp och fixat och donat hela dagen. Nu ska jag fortsätta med att ligga i soffan och inte göra någonting alls.

Det är ingen vanlig dag ..

För det är MIN födelsedag. Hurra hurra hurra! Stort mega grattis till mig själv och en Bamse kram. Varsågod Malin. Klockan är över 00.00 och då räknas det som min födelsedag. Trots att jag inte föddes förrens 08.13. Bredvid mig sussar (läs snarkar) Gustav gott. Ska också sova nu så jag kan vakna upp till att vara ett år äldre. Puh, hujeda mig. Snart pensionär..

DET ÄR INGEN VANLIG DAG ..

För det är MIN födelsedag. Hurra hurra hurra! Stort mega grattis till mig själv och en Bamse kram. Varsågod Malin. Klockan är över 00.00 och då räknas det som min födelsedag. Trots att jag föddes förrens 08.13. Bredvid mig sussar (läs snarkar) Gustav gott. Ska också sova nu så jag kan vakna upp till att vara ett år äldre. Puh, hujeda mig. Snart pensionär..

Underbara lediga onsdag spenderas med underbar vän.

Idag var jag LEDIG! Så attans skönt. Vaknade och hade mysmorgon med min bättre hälft. Som vanligt så jobbar vi om varandra.. Alltid! Skit bull. Men vi visste ju om att detta kunde ske när jag tackade ja till mitt jobb. Men eftersom vi planerat att leva med varandra alltid så fixar vi detta.

Hämtade upp Sofie sen tog vi oss en runda till Emporia. Jag blev tre saker rikare och x antal hundra lappar fattigare. Vi kollade lite bebiskläder till bebis som snart tittar ut. Åh jag blir helt sjuk. Jag vill också ju. Kommer säkert sluta med att jag bor hos Jimmy och Sofie när bebis kommit. Till slut kommer dom ignorera mig totalt för jag är jobbig. Typ! Nä, skämt är sido. Åkte hem till Sofie efter shoppandet, slängde oss i soffan och kollade på top Model. Får knappt ångest när man ser dom smala tösabitarna som springer runt halvnakna med knappt något tyg på kroppen. Hallå Gud, varför skapade du mig inte smal? Koko.

Tisdag

Jag har gjort något riktigt dumt idag. Eller dumt och dumt, mina hjärnhalvor samarbetade nog inte riktigt i tänket bara. Jag gick upp med Gustav 04.15 och begav mig till gymmet. Blev 5km löpning. Direkt hem sen och somna dirr. Nu när jag vaknade så känns det ändå ganska bra att ha varit uppe och redan gjort det därade som behövs varje dag. Snart blir det jobb i 6 timmar sen så kör vi en PW ikväll på det också. För att jag kan!

"Känd å smaaaul, käänd å smaaaul" som en vän vid namn Tiffany Persson skulle sagt.

2 september 2013

Godmorgon! Schoossanhoppsan vad många som läst min blogg nu då. Det trodde jag inte. Är jag så intressan att läsa om? haha. Aja, tackar för fina kommentarer iallafall. Idag när G skulle gå till jobba villle jag bara hålla fast honom och inte låta honom gå. Lådsas att vi var sjuka idag och bara ligga hemma i sängen. Men verkligen hinner ikapp en lika fort som man sagt det. Jobb idag mellan 13.30-19.30. Jag har kvällstid hela veckan och jag kräker lite smått på det. Typ lika mycket som jag kräker på den här fotbollen. Igår låg jag nerbäddad i soffan med pyjamas och tittade på Idol. Jäklar vad mysig dag detta kan bli tänkte jag. Allla avsnitt gick ju i repris. P e r  f e k t ! Nepp,, inrusandes kommer Gustav, Albin och Ludde. "Alltså vi ska se fotboll?!". JAHA, ja men tack för att jag får titta på tven någon gång. MIN tv! Kul att jag fick se 1/2 avsnitt.
Pffftsss.. Jag blev sur och låg i min säng och såg OTH hela dagen.
 
 

Kärleksförklaring

Jag vet att jag nämner detta i var och varannat inlägg men jag har träffat en människa som gör att jag svävar på moln. Han får mig att känna mig levande och speciell, jag får aldrig nog. Du, du, du, du, VI <3

Goodmorning sunshine!

Godmorgon säger jag 11.20! Väldig händelserik helg måste jag säga.Nu är jag rent slut i rutan. Konsumera alkohol två dagar i rad är på tok för mycket. Puuh! Man är ju trots allt inte 20 längre. Man tåll det inte helt enkelt!

Nu ska jag tvinga min sambo att springa ner och köpa bullar till sin fruga. För idag är det fotboll hela dagen! Åh, ja så roligt !!!! .... Not